2777
2789

سلام به همه مامانای آینده..... 

من ده هفته و پنج روز بودم که رفتم جواب آزمایش خونم رو نشون دکتر بدم. شوهرم از سر ذوق و البته فضولی گفت یه سونوگرافی هم بده! ما هم اصرار کردیم که دکتر سونو کنه! 

اون روز آقای دکتر یه دکتر تازه کار گذاشته بود بجا خودش سونو کنه و ما جوابو می‌بردیم خودش نظر بده!

دکتری که سونو کرد نیم ساعت انواع سونو واژینال و شکمی رو بررسی کرد و آخر سر گفت به نظرم گردنش ضخیم شده، حتما ان تی برو! گفتم خانم دکتر مگه مشکلی هست؟ گفت دستگاه ما زیاد دقیق نیس مث ان تی اما به نظرم قلب و گردنش مشکل داره. یه چیزای طولانی هم نوشت تو برگه

منم تو دلم جدیش نگرفتم و گفتم حالا اینم میخواد همه درساشو رو ما پیاده کنه! ایشالا که چیزی نیس.....

حالا میرم پیش خود دکتر، اون حتما میگه که چیزی نیس.

اما...... چشمتون روز بد نبینه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دلم جدیش نگرفتم و گفتم حالا اینم میخواد همه درساشو رو ما پیاده کنه! ایشالا که چیزی نیس..... ...

وای خوشبحالت من بودم سکتروهمونجامیزدم

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

آقای دکتر با هفتاد سال سن و تجربه برگه رو گرفت و گفت:

این جنین به درد نمیخوره!!!!! آب آورده!!!!!! قلب و ریه و شکم و مغزش باد کرده!!!!!

منو میگی! اصلا شکه شدم!

گفتم آقای دکتر یعنی شما شک ندارین تو تشخیص؟

گفت نه! مطمئنم باید بندازیش!

داروهاتو قطع کن تا بت بگم چیکار کنی!!!!!

جالا اگه تاپیک قبلی منو از خاطرات ناباروری بخونین بیشتر دستتون میاد که با چه زجری این جنین عزیز رو خدا به من داده بود! حالا این آقا نشسته جلوی من و با کمال وقاحت میگه برات سقط میکنیم!!!!! 

تو کی باشی که جای خدا نشسته باشی !!!!

من ناخودآگاه اشکام سرازیر شد! 

دکتر یه دستمال داد بهم و گفت دخترم دنیا که به آخر نرسیده! من از این جنین راضی نیستم. بندازش خودتو راحت کن!!!!!!

مادری برات سخت بوده

درک میکنم

ولی دیوانه کسیه که به جای اینکه خدا رو شکر کنه چیزی نیست و بچش سالمه

داره علم رو میبره زیر سوال و پزشک هایی که از نظر بهره هوشی نخبه مملکت هستن و قطعا خیلی بیشتر از شما در این مورد میدونن

اونم وقتی که اگر این حقیقت درست بود، یا قلب بچه مشکل داشت یا عقب مونده و تریزومی بود

وقتی اینو بهت میگن، به این معنی نیست که ۱۰۰ درصد بچه مشکل داره

به این معنیه که آگاه باش، پیگیری کن، احتمالش هست، و اگر بود باید بدونی که فردا یه بچه علیل نیفته رو دستت هم اون بچه زجر بکشه هم یه عمر خودت و خانوادت

آپشن سقط وقتی زود متوجه بشی مطرحه و کار از کار نگذشته

خدا رو شکر کن که بچه سالم بوده به جای اینکه بدون علم نظر بدی

خلاصه من با اینکه ته دلم همچنان روشن بود با چشم گریون اومدم بیرون. میخواستم تا سونو ان تی به کسی نگم که بقیه رو ناراحت نکنم اما نشد به شوهرم نگم! 

خلاصه تا پنج روز بعد که nt بدم شب و روزای پر از بیم و امید رو طی کردم اما خدا رو شکر که یه ثانیه هم به سقط فکر نکردم

!

فقط گریه میکردم که چرا بچه من باید از این سن زجر بیماری بکشه!!!! اما بهش امید میدادم که 

مامان اصلا نترسیا! مامان نمیذاره دکترای عوضی سقطت کنن.. تو دل مامان جات امنه

جالا اگه تاپیک قبلی منو از خاطرات ناباروری بخونین بیشتر دستتون میاد که با چه زجری این جنین عزیز رو خ ...

وا دکتره وظیفش‌ همینه‌ 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰