2777
2789
عنوان

گفت جنین آب آورده! دکترای دیوانه و سونوگرافی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 119 پست
شما بیا داستان رو کامل بخون. اصلا دکتره عشق سقط داره انگار!  عزیزم مرگ و زندگی ما دست خداس. نه ...

این که کلا مخش تاب داشته اینجور که معلومه 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
وای خاک برسرش تازه چیزیم‌باشه ک اینجورنباید بگه

پس چطور باید بگه.. که حتما پیگیر باشن... تازه اونجور گفته استارتر گفته با انشالله که چیزی نیست.. خب باید به تمام نکات و جزئیات توجه کرد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی داشت میگفت اصلا نگران نباش چون جواب دو تا آزمایش بعدی بد در میاد و من تا سقط با تو همراهم! 

بهش گفتم آقای دکتر آزمایشی که میدونید جوابش بده رو چرا مینویسین؟

بعدشم مگه ما میتونیم درباره حیات و مرگ یه موجود زنده نظر بدیم؟ 

یهو شوکه شد و گفت خب تو اگه نظرت اینه که بیخود نرو پنج میلیون بده برا سل فری چون حتما قصد سقط نداری و به دردت نمیخوره.

گفتم قصد سقط که ندارم اما اگه اسن آزمایش به شما اطلاعات جدید میده میرم. گفت آره میده. گفتم پس بنویسید

چرا دکترا اینجوری شدن خیلی اذیت میکنن بعدشم تو سیستم آموزشی روانشناسا اذیت میکنن مادر شدن تو ایران زجرها خالصه از دسته یه مشت کفتار که مدرسه پزشکی و روانشناسی گرفتن من بچه مو سقط کردم برا اراجیفه چندتا دکتر ولی سالم بود فوبیا کلینیک و مطب دارم الان از بس اذیت شدم 

متاسفانه دکترا تو ایران باید چندین واحد روانشناسی دکتر و بیمار طی کنن ولی هیچکس بها نمیده این دید نفرت نسبت به دکترا که الآن تو جامعه هست ناشی از همینه چون اکثر دکترا طرز حرف زدنشون بلد نیستن و روحیه بیمار خراب میکنن این دکتری هم که شما رفتی کلا مخش تاب داشته بهتره عوضش کنی

🌃🏙
تاپیک قبلتم خوندم چقدرر سختی کشیدی🥺🥺🥺امیدوارم سالم و سلامت بدنیا بیاد  عکس سونوی انتی رو م ...

قربونت برم عزیزم . ممنونم. ایشالا همه به آرزوهاشون برسن از جمله من و شما

دکتر دیوانه به منم گفت این جنین،به درد نمی خوره بیشعوره بیسواد. گفت صبر کن تا سقط،بشه الان بچم دو ...

یعنی ممکنه سونو و دکتر اشتباه کنن ؟ من هفت هفتمه گفتن بارداریت پوچه باید تخلیه شه دکتر سونو اصلا نگفت یه هفته بعد دوباره باید سونو تکرار شه با اولین سونو قطعی گفت باید تخلیه شه خیلی بد برخورد کرد و دعوا کرد که چرا به گریه افتادم خودتو جمع کن و ... هیچوقت ازش نمیگذرم خدا لعنتش کنه دکترم گفت یه هفته صبر کن باز سونو بده عجله نکن اگر نباشه هم خودش سقط میشه حداقل یه امید بهم داد

متاسفانه دکترا تو ایران باید چندین واحد روانشناسی دکتر و بیمار طی کنن ولی هیچکس بها نمیده این دید نف ...

آفرین. کاملا نظرتو قبول دارم. حالا من اسم دکتر رو نمیگم چون ممکنه خدماتی هم خبرش به بعضیا کرده باشه و براش تبلیغ منفی بشه اما تو اصفهان جزو قدیمی ها و معروفاس!!!! 

یعنی حس کرده خداس!

عاقلی کردی که گفتی سلفری بنویسه

ان شالله اینم جوابش خوب میاد و بهش ثابت میکنی

اما حتما حتما حتما انجامش بده سلفری و آمینوسنتز دیگه حرفی روش وجود نداره و خیالت راحت میشه و بعدا اگه خدایی نکرده مشکلی بود نمیگی دکتره چیزی میدونست کاش بچه رو زجر نمیدادم و ...

نمونه مشتبه دیدم که الان پشیمونن

امیدوارم جواب خوبش بیاد و منم تگ کنی خیالم راحت شه🥰

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️