2777
2789
عنوان

گفت جنین آب آورده! دکترای دیوانه و سونوگرافی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو ان تی رو امروز دادم ....

باورتون نمیشه بدن جنین همه چیش سالم بود!!!! 

من که اینقدر استرس داشتم که یادم رفت جنسیت بپرسم! اما خدا رو شکر کردم و رفتم جوابو بردم برای دکتر دیوانه

دکتر دیوانه به منم گفت این جنین،به درد نمی خوره

بیشعوره بیسواد. گفت صبر کن تا سقط،بشه

الان بچم دو سالشه. ماشالله سالم و خوشگل

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وا دکتره وظیفش‌ همینه‌ 

حالل اگه با دستور پزشک سقط کرده لود و بعد فهمیده بود مشکلی نیست چی؟؟

جنین دختر داييم رو تا لحظه ی آخر میگفتن مشکل داره

حتی دکترربهش پیشنهاد کرد خودم یه کاری میکنم تو شکمت خفه بشه و مرده به دنیا بیاد

آخه تو ۳۳ هفته شک کردن به مشکل

دختر داییم قبول نکرد

بچه به دنیا اومد صحیح و سالم!!

وقتی میدونن علم و دستگاهشون خطا داره نباید چند بار چک بشه و بررسی بشه؟!

سونو ان تی رو امروز دادم .... باورتون نمیشه بدن جنین همه چیش سالم بود!!!!  من که اینقدر استرس ...

عزیزم‌ تو یه مورد بین ۱۰۰‌ نفری 

خیلیا کودکشون دارای معلولیت یا هر چیزی دیگه که نباید بخاطرش به دنیا بیاد میشه 

اینا باید سقط بشن نباید به دکتر توهینی کنی 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
سونو ان تی رو امروز دادم .... باورتون نمیشه بدن جنین همه چیش سالم بود!!!!  من که اینقدر استرس ...

خدا رو هزار بار شکر

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

اولش حرفی از سونو قبلش نزدم. اونم یادش نیومد.

برگه رو گرفت و گفت به به! چه جنین خوش تیپ و خوش عکسی!!!! 

همه چیش خوبه دخترم، اما پشت گردنش یه کم ضخیمه که دو راه داری.

سل فری و امنیوسنتز 

میتونی حتی هر دوتاشو بدی....

اما بدون که جواب هر دو تاش بد درمیاد! 😄😄😄😄

من از رو تجربه میگم

ولی هیچ ترسی نداشته باش چون من تا سقط این جنین با تو همراهم!!!!!

یعنی دیگه این دفعه میخواستم کلشو بکنم! 

نمیدونم چه اصراری به سقط جنین من داره این بشر 😆😆😆

حالل اگه با دستور پزشک سقط کرده لود و بعد فهمیده بود مشکلی نیست چی؟؟ جنین دختر داييم رو تا لحظه ی آ ...

باید چند بار چک بشه اما وقتی مطمئن شد‌ 

بخاطر اینکه ممکنه سالم به دنیا بیاد 

جلوی سقطشو‌ نگیره‌ 

چون احتمال  فقط همین 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
اولش حرفی از سونو قبلش نزدم. اونم یادش نیومد. برگه رو گرفت و گفت به به! چه جنین خوش تیپ و خوش عکسی! ...

وا چرا دوباره پیش اون دکتر رفتی خب

منم اینا رو که گفت سونوی قبلی رو گذاشتم جلوش و گفتم آقای دکتر این مریضی های وحشتناکی که دفعه قبل گفتین چی شدن؟ آب شدن تو پنج روز؟

یهو یادش اومد و جلو ماماها و یه کارورز دیگه که اونجا بود خودشو جمع کرد و گفت: 

هان! تو اونی؟!!!

خب اون روز جنین خیلی کوچیک بود تشخیص درستی نمیشد داد!!!

عزیزم‌ تو یه مورد بین ۱۰۰‌ نفری  خیلیا کودکشون دارای معلولیت یا هر چیزی دیگه که نباید بخاطرش ب ...

شما بیا داستان رو کامل بخون. اصلا دکتره عشق سقط داره انگار! 

عزیزم مرگ و زندگی ما دست خداس. نه دست پزشکان دیوانه مث ایشون که براتون نوشتم

اولش حرفی از سونو قبلش نزدم. اونم یادش نیومد. برگه رو گرفت و گفت به به! چه جنین خوش تیپ و خوش عکسی! ...

چرا دکترت رو عوض نمیکنی وقتی انقد حست بهش منفی هست؟ البته باید منطقی باشی و عقل رو بذاری وسط. و اینو بدونی که خدای نکرده یه بچه بیمار بیشتر از همه خودش تو زندگی اذیت میشه. 

حالا آزمایشات و سل فری اینا رو حتما بده. به حق دل منتظرت انشالله که چیزی نباشه و به سلامتی بغلش کنی