2777
2789
عنوان

دکتر خوب در مشهد که بیمارستان دولتی زایمان انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5526 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط توی زایشگاه هست، اگر مساله ایی پیش بیاد میاد ببینه چیشده. اول که وارد زایشگاه بشی هم اول مام ...

یکی از فامیلامون دوتا زایمان زیر نظر دکتر نسرین عطایی بود ازش پرسیدم گفت هم مطب میشینه هم درمانگاه شبانه روزی بیمارستان موسی بن جعفر میگه خودش برام هر دوبار از اول تا آخر زایمان رو انجام داد می‌گفت خیلی راضی بودم.

یکی از فامیلامون دوتا زایمان زیر نظر دکتر نسرین عطایی بود ازش پرسیدم گفت هم مطب میشینه هم درمانگاه ش ...

سلام ببخشید شما مثبت شدیدبقیه مراحل وکارهایی که کردید ونگفتین مجدد بتا دادی روز ازمایش اصلی

منکه ازش نمیگذرم.اصلاااا خوب نیس

از خانوم آیتی؟! 

چرا؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از خانوم آیتی؟! چرا؟!

چون موقع زایمانم چندنفری حسابی اذیتم کردن چندنفر که مسئول فشار دادن شدید شکمم بودن خودشم که مسئول پاره پاره کردن.اخرشم بچمو از کمرش تا پایین سیاه که نه زغال کرده بود بعد چندروزم آسمونی شد

چون موقع زایمانم چندنفری حسابی اذیتم کردن چندنفر که مسئول فشار دادن شدید شکمم بودن خودشم که مسئول پا ...

فشار دادن شکم که برا همه هست عزیزم 

نمیدونم شاید بچه تون مشکلی داشته یا یچیزی بوده 

چون این خانوم از 25 سال پیش تا الان همه نوه های 

مامان بزرگمو بدنیا آورده از منی که اولین نوه بودم تا 

آخرین نوه که اربعین امسال دنیا اومد همه هم سالم 

خداروشکر..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دکترجنابی سرزایمان هم میاد بیمارستان امام حسین طلاب میاد یه زایشگاهم جای حرم هست اسمش یادم نیس اونجام میاد ولی بیمارستان امام حسین بابدبختی باید ازش وقت بگیری توزایشگاه جای حرم راحت گیرمیاد وقتاش دکترعالیی بود خدا خیرش بده