2777
2789
عنوان

سطح علمی جامعه واقعا ...

101 بازدید | 11 پست

میگن نظریه تکامل رو قبول نداریم چون اسمش روشه نظریه یه نظره

لابد قانون جذبم با این استدلال که قانونه پس واقعیه قبول کردین!!

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤

ربط این دوتا بهم چی بود

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربط این دوتا بهم چی بود

چون تعریف نظریه تو علم فرق میکنه منظورش یه نظر خالی نیست

بچه ها اینارو تو علوم هفتم میخونن مرتبه های اثبات های علمیو

لزوما کسی که قانون جذب رو قبول داره همون کسی نیست که نظريه تکامل رو قبول نداره یا برعکسش

من استدلال کردنشون رو مقایسه کردم از روی اینکه اسمش چه شکلیه دارن نتیجه میگیرن درسته یا غلط

نظریه تکامل و فرگشت سالهاست رد شده مقالاتشم هست ولی ایرانیا هنو ولش نمیکنن

بله رد شده اتفاقا تو زیست شناسیم تو دنیا از روی قران تدریس میشه

من استدلال کردنشون رو مقایسه کردم از روی اینکه اسمش چه شکلیه دارن نتیجه میگیرن درسته یا غلط

تا حدودی حق دارن چون همه فرصت این رو نداشتن که زیست شناس باشن اما تقریبا همه ما بین افکار و خواسته هامون‌ ارتباط برقرار میکنیم و ربطش میدیم 

اولی یه چیز کاملا علمیه و دانشمند ها صاحب نظرن‌ و نظریات متفاوتی رو میگن اما دومی تا حدی وابسته به تجربه هستش 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
تا حدودی حق دارن چون همه فرصت این رو نداشتن که زیست شناس باشن اما تقریبا همه ما بین افکار و خواسته ه ...

ینی تا طبق زیادی مردم تو تحلیل مسائل طبق چیزی که خوششون میاد عمل میکنن تا ببینن واقعیت چیه ، لازم نیست حتما دانشمند باشیم درک خیلی ازینا راهکارش یه سرچ و تحقیق سادست ، این بده واقعا جامعه که فکر تحقیق نباشه تو خرافاتش غرق میشه

ینی تا طبق زیادی مردم تو تحلیل مسائل طبق چیزی که خوششون میاد عمل میکنن تا ببینن واقعیت چیه ، لازم نی ...

دقیقا همینطوره بیشتر سلیقه ای نظر میدن حتی اگر برخلاف منطق باشه ازش کوتاه نمیان و دنباله رو حرف چند نفر دیگه میشن بدون داشتن آگاهی یا به قول شما یه سرچ ساده 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

علم یعنی کشف مجهول با استفاده از معلوم

حال میتونه از روش تجربی استفاده کرد

یا روش عقلانی

درسته به فلسفه نمیگن علم

ولی دلیل نمیشه بگی معتبر نیست

درضمن علم تجربی حد و حدودی داره باید رئایت کنه

کاربر پسر 🔴🔴