2777
2789
عنوان

بعد از بستری توی بیمارستان روانی،خوب میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6820 بازدید | 86 پست
عزیزم تشخیص بیماری روانی از درمانش مهمتره چون دوز دارو مشخص میشه ببرید دکتر خوب اسکیزو به این راحتیا ...

نه این کاملا تشخیصش درسته و دوقطبی رد شده..فقط دعا کن فکش باز شه بتونه غذا بخوره..۳روزه حتی ی قطره ابم نتونسه بخوره.الهی باخبرهای خوب بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم هذیون میگه توهم داره چندین ساله یوقتایی خوبه یوقتایی بد  دوستمون عالی گفتن باید قر ...

دو قطبی توهم نمیزنه ،هذیون نمیگه ، مث هوای بهار یکبار بادونی، یکبار صاف ..‌

شاید  بوردلاین باشه، 

ببین شما ببر پیش دکتر وحید سعادتیان رو دست نداره ببر بعد انشالله میای میگی ک چقدر حقیقت داشته حرفم ف ...

بردیمش عزیزم ۳سال پیش اما بهتر نشد...

دکتر خوش انرژیه...میشناسمش...حالا فعلا ک دهنش بسته شده بخاطر عوارض دارو هرقرصی هم باشع نمیتونه بخورع مگ اینک فکش باز شه با امپول بعد ببریمش..فعلا درست نشدع

نه این کاملا تشخیصش درسته و دوقطبی رد شده..فقط دعا کن فکش باز شه بتونه غذا بخوره..۳روزه حتی ی قطره ا ...

اصلا دو قطبی توهم نمیزنه، بی ادبی نمیکنه ، 

وفقط مث دوران پریود یک خانوم مثلا عصبی میشه ، بعدش ، آروم ، تو اکسیزوفرنی، شیزوفرنی، سادیسم اینا طرف حالت توهم اینا میگیره، 

امیدوارم ک شمام جواب بگیرین من هم ثوابی برده باشم مطمئن باش چون ژنتیکی نیس خیلی زود خوب میشه فقط هرچی سریعتر از ابن سینا ببرینش اونجا بدتر میشه ها حرفمو خیلی خیلی جدی بگیر و عملی کن اون بیمارستان خصوصی و بخشش هم خصوصی عیییین هتل ۵ ستاره جدی میگم همه جوره همه چی آزاده اونجا و بهترین پرستارا رو داره ک اخلاقشون مثل فرشتس کاردرمانگر داره پر محبت ولی ابن سینا فقط کتک میزنن و قرصای سنگین میدن و اذیت میکنن و ب راحتی هم نمی‌ذارن مریضتو برداری ببری مگ از طریق انتقالی ببرینش اون بیمارستان دکتری ک گفتم اسم بیمارستانش ۲۲ بهمن