2777
2789
عنوان

بعد از بستری توی بیمارستان روانی،خوب میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6780 بازدید | 86 پست
چ ربطی داره شمام مشکل داری برو دکتر فک کنم لازمی شدیدا

آدمایی که روحشون مریضه با دارو درمان میشن و فقط برای خودشون مضرن ولی آدمایی که شخصیتشون مریضه مثل سم می‌مونن واسه جامعه و همه ارو مسموم میکنن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دو قطبی توهم نمیزنه ،هذیون نمیگه ، مث هوای بهار یکبار بادونی، یکبار صاف ..‌ شاید  بوردلاین باش ...

اگر دارو اشتباه بدی توی شروع درمان به مرور زمان به مغز ضربه میزنه و باعث هذیون و توهم میشه 

خواهرشوهرم از افسردگی بعد از زایمان شروع صدبار دارو و دوز اشتباه الان هذیون میگه و توهم داره 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر میشنفکر کردی اونجا هتله که بیان جلوت دولا راست بشن؟نه عزیزم یکم که زیاد طرف حرف بزنه یه مشت قرص ...

عالی من خودم قرص خوردم سکته کردم.بخاطر یک سال مصرف مسکن بیست سال عارضه دیدم  صرفا مسکنه و خیلی راههای  طبیعی دیگه ارامش هست 

[QUOTE=338635357]دختر همسایه ما بستری شده چند بار بدتره شده ، باید ببرین آسایشگاه خصوصی آسایشگاه عمومی بیشتر قرص خو ...[/QUOدقیقا علت اینکه بدتر شده ازقرص مسکنه .واقعا عوارض بد داره .خونه محیط آروم باشه و کسی سر به سرنذاره 

ببین شما ببر پیش دکتر وحید سعادتیان رو دست نداره ببر بعد انشالله میای میگی ک چقدر حقیقت داشته حرفم ف ...

سلام 

ببخشید چجوری میتونم زودتر ازشون وقت بگیرم تماس گرفتم گفتند باید از سایت بگیرید و تا اسفند ماه وقت خالی ندارند و حضوری هم پاسخگو نبودند

من خودم مریضشم همه دکترای مشهد و دوره کردم فقط دکتر وحید سعادتیان جواب گرفتم ولی مال من ژنتیکیه در ح ...

سلام 

ببخشید چجوری میتونم زودتر ازشون وقت بگیرم تماس گرفتم گفتند باید از سایت بگیرید و تا اسفند ماه وقت خالی ندارند و حضوری هم پاسخگو نبودند