2777
2789
تاپیکتو دیدم جدی بخاطر بچه خواستن کتکت زده اصلا از این مرد بچه دار نشی ها این معلومه سلامت روان ...

آره چند وقت بچه میخاد دیوانم کرده من نمیارم چون دست بزن داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا میگن ولش کن تو زندگی دعوا هم هست

متاسفانه برخوردشون جوریه که انگار طرف پسرشونو گرفتن و کارشو بد ندونستن!؟  چرا به حرف دوستان دیشب گوش نکردی که زنگ میزدی ۱۱۰ صورت جلسه میکرد

بهت زنگی نزد؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
متاسفانه برخوردشون جوریه که انگار طرف پسرشونو گرفتن و کارشو بد ندونستن!؟  چرا به حرف دوستان دیش ...

وقت دیشب به‌ مامانش زنگ زد منم شنیدم یواش داشتن صحبت می‌کردن وقت شنیدم گقت نزاری جای بره

وقت دیشب به‌ مامانش زنگ زد منم شنیدم یواش داشتن صحبت می‌کردن وقت شنیدم گقت نزاری جای بره

باز خوبه همینو گفته ولی جلوش سفت باش مردی زنشو بندازه بیرون شب مرد نیست کتکشم بزنه اصلا ادم نیست

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
چخبر استارتر چیکار کردی؟

هیچ آقا نه زنگ زد نه پیام خجالت کشیدم دیگه اونجا باشم رفتم خونه‌ نه باهم صحبت میکن نه جواب میده نه غذا ی که‌ من درست کرده باشم لب نمي زن 

هیچ آقا نه زنگ زد نه پیام خجالت کشیدم دیگه اونجا باشم رفتم خونه‌ نه باهم صحبت میکن نه جواب میده نه غ ...

ای وای...کاش از اول میرفتی خونه ی خودتون شاید یکم میترسید

ان شاالله که درست شه

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...