2777
2789

دوستان تاپیک قبل زدم گفتم اینجا کامل بگم 

من رفتم دکتر برام رژیم غذایی نوشت با مصرف روزنه ۱۲۰۰ کالری من کم کم رسوندم خودمو به ۶۰۰_۷۰۰ کالری صبحونه و نهار و میان وعده ها رو‌ حذف میکردم فقط شام یعنی هیچی نمیخوردم ۲۰ ساعت تا شب بعد ۴ ساعت شام میخوردم و اگه خیلی گشنه ام بود یه میان وعده خیلی سبک هر چی دوست داشتم میخوردم ولی میرسوندم زیر ۷۰۰ کالری 

سرکه سیب روزی دو لیوان صبح و شب غلیظ همین! 

سرکه سیب خیلی واجبه چون اشتهاتونو میبنده

ورزش هم می کنی؟ شرکه سیب و خالی می خوری؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی متاسفانه به بدنت آسیب بدی زدی که وعده های غذاییتو حذف کردی الان متوجه میشی چند مدت دیگه دوستت شل میشه افتاده میشه ریزش مو درد معده و خیلی چیزه دیگه نکن با خودت عزیزم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خداروشکر ولی این رژیم خطرناک نیست

باعث بیماری نمیشه دور از جونت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

سرکه سیب معده رو داغون میکنه لاغری به چه قیمت 

دختر دایی من میخورد لاغرم شد الان یکم غذا میخورد معده درد شدید میگیره 

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼