2821
2789

دوستان تاپیک قبل زدم گفتم اینجا کامل بگم 

من رفتم دکتر برام رژیم غذایی نوشت با مصرف روزنه ۱۲۰۰ کالری من کم کم رسوندم خودمو به ۶۰۰_۷۰۰ کالری صبحونه و نهار و میان وعده ها رو‌ حذف میکردم فقط شام یعنی هیچی نمیخوردم ۲۰ ساعت تا شب بعد ۴ ساعت شام میخوردم و اگه خیلی گشنه ام بود یه میان وعده خیلی سبک هر چی دوست داشتم میخوردم ولی میرسوندم زیر ۷۰۰ کالری 

سرکه سیب روزی دو لیوان صبح و شب غلیظ همین! 

سرکه سیب خیلی واجبه چون اشتهاتونو میبنده

ورزش هم می کنی؟ شرکه سیب و خالی می خوری؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید ولی متاسفانه به بدنت آسیب بدی زدی که وعده های غذاییتو حذف کردی الان متوجه میشی چند مدت دیگه دوستت شل میشه افتاده میشه ریزش مو درد معده و خیلی چیزه دیگه نکن با خودت عزیزم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خداروشکر ولی این رژیم خطرناک نیست

باعث بیماری نمیشه دور از جونت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

۶۰۰ ۷۰۰ خیلی بده برای بدن ‌فقط هفته ای دوبار مجازید انقدر بخورید نه هرروز.

سرکه سیب غلیظم معده رو داغون میکنه باید با آب رقیق شه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

سرکه سیب معده رو داغون میکنه لاغری به چه قیمت 

دختر دایی من میخورد لاغرم شد الان یکم غذا میخورد معده درد شدید میگیره 

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز