2777
2789

دخترم که فروردین پاش عمل کردن چون راه نمیرفت چن روز پیش گچ پاش بازکردیم امروز قراره کاردرمانی رو شروع کنیم ببرمش تهران وبیارمش خودم ب تنهایی بامترو

لطفا برای دخترم دعاکنید هرچه زودتر راه بیفته بچم خیلی دلش میخواد راه بره 😭

متن آیة الکرسی
 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زودتر شفا پیدا کنه 

چه قدر سخت که قراره با مترو رفت و آمد کنی 

پیشنهاد دوستانه این که تو ساعت شلوغی اصلا سوار مترو نشو

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

خداشفاش بده الهی ،سایه خدابالاسرش الهی 🩵

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عزیزمی 🩷نگران نباش گلم، خدا ارحم الراحمین، چشم به‌هم بزنی خوب شده ان‌شاءالله 😍

اره انشالله.خدا هیچکس راهی دکترا نکنه واقعا سخت و پرهزینه هست چ خبره هزینه هرجلسه ۶۰۰تومن باشه 

دیگ پولی نمیمونه بدم اسنپ 

بچه۴ساله بغل میگیرم میرم میام با۲۳سال سن کمردرد خارپاشنه کتف درد  زانو درد دارم

اره انشالله.خدا هیچکس راهی دکترا نکنه واقعا سخت و پرهزینه هست چ خبره هزینه هرجلسه ۶۰۰تومن باشه  ...

درسته عزیزم.. متوجم منم دورازجونت خودم چندین ساله تحت درمانم.. هرآزمایشم کم کممم 2تومن هزینشه، ،حالا دارو و دکتر راه دورو ویزیت اینا که نگم.. خداخودش حق مظلومو بگیره الهی 💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️