2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم …😭

241 بازدید | 16 پست

جاریم بچه دنیا آورده هرشب هرشب میرن خونش و جلو من مثلا میخوان بگن ما با محبتیم و تعریف میکنن از دورهمی هاشون اما از طرفی خانواده جاریم یه شب اومدن خونه دخترشون بخوابن مادر شوهرم الم شنگه راه انداخت خودش و بد گرفت برادر شوهرم و پر کرد و طبق معمول اونم رفت زنش و ناراحت کنه ... یا دیدم جلو خودم تیکه بارش می‌کنن والا نمی‌دونم چی این خانواده رو باور کنم مامانم همش میگه اونا عمدا انقد خونه اون بیچاره میرن که دخالت کنن تو زندگیش و بگن ما همه کاره ایم چون شوهرش طرف ایناس و زنش و کم محل میکنه  بنظرتون اینجوریه ؟  اخه میخوام خودم زرنگ شم فردا روز رفتم سر خونه زندگیم بدونم رفت و آمد کنم یا نه با اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری و دوستی 

در عین احترام فاصله تو حفظ کن

با عرض معذرت لطفا جریانات  خانواده شوهرتو برا مامانت نگو، 

انشالله که خوشبخت باشی اما اگر تنشی هم بینتون پیش اومد سعی کن تا اونجایی که امکان داره خانواده ت رو در جریان نذاری.و خودت حلش کنی.

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

سلام عزیزم

ببین اگه فعلا نرفتی سر خونه زندگی دقیقا از الان بفکر باش و. بشناسشون

تا جاییکه دیدیم مادر دختر میمونه پیشش وقتی زایمان میکنه چرا نباید بذارن بمونه؟ 

اینا که مقصرن ولی برادرشوهرتم خب باید بفهمه الان زن و بچش مهمترن اون خودش عاقل نیست.

اگر شوهرت دهن بین نیست و منطقیه نگران نباش چون خیلی شرطه که مرد چطور مدیریت کنه.

دوری و دوستی  در عین احترام فاصله تو حفظ کن با عرض معذرت لطفا جریانات  خانواده شوهرتو بر ...

افرین خیلی حرف خوبی زدی 

کلا اتفاقات رو نباید پیش خانواده خودمون بگیم ، و بالعکس.

سلام عزیزم ببین اگه فعلا نرفتی سر خونه زندگی دقیقا از الان بفکر باش و. بشناسشون تا جاییکه دیدیم ما ...

شوهر من نقطه مقابل داداششه کلا پشت منه و دهن قرص ولی اون یکی پشت خانوادشه و دهن بین مادرش تمام ریز مسایل خونش رو هم برا اینا میاره

دوری و دوستی  در عین احترام فاصله تو حفظ کن با عرض معذرت لطفا جریانات  خانواده شوهرتو بر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اما وقتی من فاصله حفظ می‌کنم جلو روم اون یکی رو تحویل می‌گیرن منو بی محل میکنن ک منم دستپاچه شم مث اون یکی پاچه خواری کنم ک نمیکنم 

مرسی عزیزم از راهنماییت اما وقتی من فاصله حفظ می‌کنم جلو روم اون یکی رو تحویل می‌گیرن منو بی محل میک ...

خودتو مقایسه نکن

به خودت بگو من کمبود محبت ندارم که بخوام دنبال جذب محبت اونا باشم.

رفتار منطقی و درست رو انجام بده ،نه بخاطر  اونا 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شوهر من نقطه مقابل داداششه کلا پشت منه و دهن قرص ولی اون یکی پشت خانوادشه و دهن بین مادرش تمام ریز م ...

خودتم همینجور باش،زیاد قاطی بحث و حرف بقیه نشو

نپرس کی چی کار کرد و....

زندگی خودتونو کنید

تا شوهرت همینجوری بمونه و تغییر اخلاق نده،بالاخره از همون خانواده ست

یعنی ممکنه شوهر من تغییر اخلاق بده و الان فیلم بازی کنه؟

نه عزیزم بدبین نباش

ما خانوما اگه خودمون خیلی مردهارو قاطی حرفهای خاله زنکی نکنیم،اونا هم مردونه میمونن.

شوهر من نقطه مقابل داداششه کلا پشت منه و دهن قرص ولی اون یکی پشت خانوادشه و دهن بین مادرش تمام ریز م ...

خب پس حله نگران نباش ولی خودتم قدردان این رفتار همسرت باش و باسیاست رفتار کن.

در کل میگن خانواده ای که میسازی مهمتر از خانواده ایه که ازش اومدی. اگر همه زن و شوهرا اینو باور کنن واقعا زندگیا خراب نمیشه به حرف و اذیت بقیه

رفت وامد کم بهتره

بی محلی کنن هم واسه تو بهتره 

بخدا هیچی از محبت های خانواده شوهر هم درنمیاد واست 

همش ضرره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب پس حله نگران نباش ولی خودتم قدردان این رفتار همسرت باش و باسیاست رفتار کن. در کل میگن خانواده ای ...

مرسی از راهنماییت مهربونم امیدوارم هرچی از خدا میخوای تو این دل شب بهت بده الهی امین 🫂