2777
2789
عنوان

چقد شوق داشتم این وسواس لعنتی چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 82 پست
نمی دونم بخندم یا گریه کنم 🥲🥺 منم وسواس فکری دارم  همش توهم بیماری دور و بری هام رو دارم&nb ...

این خیلی خوبه ،مال من که عاشق بچه بودم ،خیلی بده کاش بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از آب استخر بدم میاد و دلم نمی‌کشه برم تا حالا فکر نکرده بودم چیا توشه خخخخخ بیخیال بابا امکانش ی درصد نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واقعا؟؟ یعنی باور داره ب این فکرش؟

آره بهش میگم برو دکتر میگه من حالم خوبه این بچه من نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وای خدای من چه چیزا که نمیشنوه آدم

اسپرم زیاد زنده نمیمونه اونم تو آب که محال🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این خیلی خوبه ،مال من که عاشق بچه بودم ،خیلی بده کاش بمیرم 

کجاش خوبه 

باور کن شدم ۴۰کیلو 

همش رو تخت خوابیدم 

علایم بیماری ها رو توگوگل نگاه میکنم 

بعد تپش قلب میگیرم و بعد آرامبخش 

کاااش بمیرم 😔

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

بیخچال بابایی تو استخر حامله شده احتمالا ذهنت از ی چیزی ناراحته اینجور بروز کرده

مسخرست ،امیدوارم خوب بشم اگر نشم بمیرم ،چون هر وقت میخوام بچمو ناز کنم این فکر نمیزاره من ،عاشق بچه بودم چرا خدا اینجوری جوابمو داد

ببین میدونم وسواس منطق حالیش نیست 

پس اصلا کاری ندارم چقدر احتمالش نزدیک به صفره و مسخرس 

ولی بیا فرض بگیریم اصلا تو استخر باردار شدی 

خب که چی؟ الان چی کار میشه کرد؟ بیخیال دیگه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

آره بهش میگم برو دکتر میگه من حالم خوبه این بچه من نیست 

افسردگی زایمان نگرفته 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مگه استخر مردونه رفتید؟ چه چیزا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖