یعنی چی الان شب کجا برم؟ جون بچت در خطره آدمای شیشه ای چه کار ها که نکردن پدری مادری خواهری ب ...
بجث رفتن نیست گلم من ۴ صبح هم رفتم الان اورژانسی بود ،، گفتم تاپیک بزنم با اون حالش منو میدید چون ازم کینه داره بچه هامو می،،زد ،، چون قبلا یکبار رفتم من جلو در جیغ اون تو خونه بچه ها رو میزد همسایه ها جمع شدن اما کسی کاری نکرد پلیس اومد نیم ساعت نصیحت کرد اونم هی داداش داداش نوکرم چاکرم وگرنه که....
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...
واااا اسی تن وبدن همه کاربرارو لرزوندی همه ام برات دعاکردن حالاداری نفرینشون میکنی؟
خوب عزیزم یکسره میگه دروغ میگی تو مادر نیستی تو فلانی الان من حالم خوب نبود قبلش و گرنه تو تاپیک اردک ها هر کی مسخره کرد جواب ندادم چون مضطر نبودم فقط ناراحت بودم،، اونایی هم که نظر دادن دعاشون کردم،، طرف هی میگم باشه برو بمن میگه بی تربیت ه، ر،زه الان نفهمیدم کی بی تربیته،، 😂 اینجا همه با ادب شدن برای من تاپیک هاشونم می بینی یا مادر شوهر و زدن یا خواهر شوهر و اونم اون معلمه که چند روز پیش تاپیک زده بود با متاهل دوستم،، داره فحشم میده
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...