2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 174 پست
کجا برن این وقت شب  س،گ پدر دنبالشون کنه بگیره که هیچی،،  یا محلاتی یا رقیه بنت الحسین س ا ...

نمیشه به پلیس خبر بدی اون پدر بی مسئولیتشونو لو بدی. برا آینده بچه ها بذ میشه؟ اخه اگه جونشون درخطره چاره چیه

حالاچراجنده خانم؟گفتی به دخترت 😑😒😳😶 اینحوری نکرانشی؟

دلیل شو گفتم خانمی

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم مامان منم خیلی زحمت مارو کشید تواوج جوونیش ۳۷ سالش بود بابام رحمت خدا رفت بابچه قدونیم قد ...

الهی عزیزم🥺🥺خداپدرتونورحمت کنن و

سلامتی به مادرتون بدن🤲🤲

💞خدایاشکرت💞
الهی بگردم مامان منم خیلی زحمت مارو کشید تواوج جوونیش ۳۷ سالش بود بابام رحمت خدا رفت بابچه قدونیم قد ...

ای جانم خدا براتون نگه داره عزیزم ..دقیقا من درک میکنم چه سختی کشیده

یعنی چی الان شب کجا برم؟ جون بچت در خطره آدمای شیشه ای چه کار ها که نکردن  پدری مادری خواهری ب ...

بجث رفتن نیست گلم من ۴ صبح هم رفتم الان اورژانسی بود ،، گفتم تاپیک بزنم  با اون حالش منو میدید چون ازم کینه داره بچه هامو می،،زد ،، چون قبلا یکبار رفتم من جلو  در جیغ اون تو خونه بچه ها رو میزد همسایه ها جمع شدن اما کسی کاری نکرد پلیس اومد نیم ساعت نصیحت کرد اونم هی داداش داداش نوکرم چاکرم وگرنه که....

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
کلا چرا ور نمیداری بیاری پیش خودت از شوهرت شکایت کن آدرس خونت هم بهش نده  وقتی خرجی و همه چی ب ...

خآنمی الان وضعیتم طوریه شرایط ندارم،،  وگرنه اون خونه برادرام دورم فامیلا همه یکجا بودن یا یوسف آباد یا امیر آباد،، الان میر داماد تنها هستم چکار کنم

واااا اسی تن وبدن همه کاربرارو لرزوندی همه ام برات دعاکردن حالاداری نفرینشون میکنی؟

خوب عزیزم یکسره میگه دروغ میگی تو مادر نیستی تو فلانی  الان من حالم خوب نبود قبلش و گرنه تو تاپیک اردک ها هر کی مسخره کرد جواب ندادم چون مضطر نبودم فقط ناراحت بودم،، اونایی هم که نظر دادن دعاشون کردم،، طرف هی میگم باشه برو بمن میگه بی تربیت ه، ر،زه الان نفهمیدم کی بی تربیته،، 😂   اینجا همه با ادب شدن برای من تاپیک هاشونم می بینی یا مادر شوهر و زدن یا خواهر شوهر و اونم اون معلمه که چند روز پیش  تاپیک زده بود با متاهل دوستم،، داره فحشم میده

خآنم زشته بقیه رو نفرین نکن  برا همه آرزوی خوب بکن انرژی مثبتشون برگرده به زندگیت

مرسی از راهنماییت گل

بجث رفتن نیست گلم من ۴ صبح هم رفتم الان اورژانسی بود ،، گفتم تاپیک بزنم  با اون حالش منو میدید ...

عزیزم زندگی سختی داری نمیخوام قضاوت کنم 

ایشالاه هرچی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت