2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 174 پست

یعنی چی الان شب کجا برم؟ جون بچت در خطره آدمای شیشه ای چه کار ها که نکردن 

پدری مادری خواهری برادری همسایه ای نداری اسنپ بگیرید برید؟ 

به بچه ها بگو بیان دم در اسنپ بفرست دنبالشون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از صبح پیششون بودم،، ساعت ۷ جدا شدم رفتم خونم هر روز میرم میام یا چند روز یکبار میرم و برمیگر ...

کلا چرا ور نمیداری بیاری پیش خودت از شوهرت شکایت کن آدرس خونت هم بهش نده 

وقتی خرجی و همه چی با خودته چرا با اون روانی میزاریشون اتفاق یکبار میفته بلایی سرشون بیاد تا ابد خودت رو نمی بخشی

در ضمن من یادمه خیلی درگیر تربیت بچه هات بودی بنظرت پیش پدر شیشه ایشون  درست تربیت میشن؟

تو رو خدا نجاتشون بده گناه دارن ایندشون خراب نکن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا چرا ور نمیداری بیاری پیش خودت از شوهرت شکایت کن آدرس خونت هم بهش نده  وقتی خرجی و همه چی ب ...

این زنیکه خودش صلاحیت مادر بودن رو نداره !! اول باید خودش تربیت بشه بعد به فکر تربیت بچه ها باشع 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
عزیزم بهشون میگفتی برن تویه اتاق و درو قفل کنن..وبخوابن..نمیتونی به پلیس یا به اورژانس اجتماعی زنگ ب ...

حل شد خانومی  چند بار گفتم خودشونو بخواب بزنن امشب زیادی مصرف کرده بود نمیشد خودشونو بخواب بزنن

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بنظرم خودت چیزی میزنی باباشون سالمه ..بااون بچه تربیت کردنت و فحش هایی که به بچه خودت میدی ‌.رفتی خونه جداگرفتی بچه هارو هم تو این وضعیت گذاشتی درضمن شما که میگی باباشون شیشه ای تا پات برسه دادگاه وتایید بشه باباشون شیشه ای هست یک لحظه هم حضانت بچه ها رو بهش نمیدن اول تاپیکت نمیدونستم شمایید واسه اون طفل معصوم ایه الکرسی هم خوندم انشالله خدا حفظشون کنه ولی خودتون درمان کنید

این زنیکه خودش صلاحیت مادر بودن رو نداره !! اول باید خودش تربیت بشه بعد به فکر تربیت بچه ها باشع&nbs ...

من تو تاپیک گردنبند خواری که بودم خیلی همش نگران تربیت بچه هاش بود

الان نمیدونم قضیه این پیامش فحشش و شکار چیه اصلا یعنی چی موقع شکار نفهمیدم منظورش چیه اصلا با دخترش بود؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تربیت؟؟؟؟ ادبیات خودشو دیدی؟ 😐😐😐😐😐

شما عصبانی میشی چطوری صحبت میکنی؟؟  خخ همین که درک نمیکنی من عصبیم و  استرس دارم بهشون زنگ میزنم که با خبر بشم از حالشون گوشی رو گذاشتن اشغالی   ،، یک کاربر رو نفرین کردم با دل مضطر و شکسته  ان‌شاءالله که مطمئنا اونو میگیره  ،، اما چون الان آرومم دست امام زمان عج مشکلاتت رو حل کنه مرسی از نظرت

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
تربیت؟؟؟؟ ادبیات خودشو دیدی؟ 😐😐😐😐😐

من تو تاپیک گردنبند خواری که بودم خیلی همش نگران تربیت بچه هاش بود

الان نمیدونم قضیه این پیامش فحشش و شکار چیه اصلا یعنی چی موقع شکار نفهمیدم منظورش چیه اصلا با دخترش بود؟

برو تو تاپیکاش تاپیک گردنبند خواری رو بخون اگه حذف نکرده باشه کاملا میفهمی چ اخلاقی داره این خانم&nb ...

پاک کرده یاازبس توهین کرده نی نی یارترکوندش

تاپیکشا 

💞خدایاشکرت💞