2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 174 پست
نمیشه به پلیس خبر بدی اون پدر بی مسئولیتشونو لو بدی. برا آینده بچه ها بذ میشه؟ اخه اگه جونشون درخطره ...

بخدا  پلیس کاری نمیکنه،، انقد منو تو خیابون دیده زده،، شکایت کردم گفته دعوا خانوادگی،، بعد میگم ما ۶ ساله جدایی میگه بالاخره ه زن و شوهری

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زندگی سختی داری نمیخوام قضاوت کنم  ایشالاه هرچی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی

ان‌شاءالله شما هم امام زمان عج تو زندگیت کمکت کنه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

هر کی برام دعا کرد،، ان‌شاءالله امام زمان عج تو زندگیش باشه،، هر کیم تهمت زد و خوشحال ان‌شاءالله  خودش بروز من بیفته خندیدن یادش بره،،  خیلیا گفتن  دعات نمیگیره   آه مظلوم خونه خراب میکنه نمی دونم از کجاتون گفتید نمیگیره،، خواهر شوهر و مادر شوهرم خیلی خوبن،،اما یکی از خواهر شوهر هام به زندگی من خیلی می‌خندید تو جمع و....  گفتم ان‌شاءالله  دیگه نتونی بخندی،، الان سر یه جریانی ۱۴ ساله من خنده شو ندیدم و تو عروسی ها هم یه گوشه کز میکنه،،  همشم دکتر اعصابه،،  من امتحانم رو دارم به خدای خودم با سختی پس میدم،، شما چقدر کودنی که نشناخته داری کیف میکنی

عزمزمه  حساب کن من از فشار زیاد و اضطرار دیگه گفتم اینجا تاپیک بزنم هی بهشون زنگ میزنم یک دفعه& ...

می دونم عزیزم شرایط سختی داشتی 

من همینکه تاپیکت رو دیدم سه بار برات آ یت الکرسی خوندم و برای بچه هات نگران شدم 

سعی کن موقع ناراحتی و وقتی تو فشار هستی خودت رو کنترل کنی و قبل از همه چیز آ رامشت رو حفظ کنی ، اینطوری حرف زدن با بچه ات خیلی بهش لطمه میزنه

من تصمیم گرفتم فردا صبح پاشم برم پای مامانمو ببوسم با این تاپیک..بابام معتاد بود مامانم بخاطر بچه ها ...

اسم مادر برازنده ی هرکسی نیست. وگرنه بلانسبت حیوانات هم زاد و ولد میکنن.‌خدا مادرت و نگه داره عزیزم🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خآنم زشته بقیه رو نفرین نکن  برا همه آرزوی خوب بکن انرژی مثبتشون برگرده به زندگیت

ازوقتی تاپیک زده، نصف نی نی سایت و نفرین کرده😅

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

می دونم عزیزم شرایط سختی داشتی  من همینکه تاپیکت رو دیدم سه بار برات آ یت الکرسی خوندم و برای ...

ان‌شاءالله خدا به من هم آرامش بده به شما سلامتی

رسیدی؟ بچه هات سالمن؟

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
رسیدی؟ بچه هات سالمن؟

بله الحمدلله به لطف الله،، ان‌شاءالله امام زمان عج کمک دستت باشه،، لطفا تاپیکو گزارش بزن بره

اسی من دعام گیرا نیست بالا نمیره ولی واقعا تو این سایت یکسری آدمای خوب هست که منو هم دعا کردن گره ها ...

الهی آمین وهمچنین شما و بقیه

براشون صلوات فرستادم  خدا بچه ها و حفظ کنه

الهی آمین قربونت ان‌شاءالله امام زمان عج برات بسازه

@چشمان_اهریمن_تو  

عزیزم شما برو تاپیک قبلی خانوم روبخون ببین ایشون بما دو نفر توهین کرد🤐🤐 بعد قضاوت کن من و اون یکی کاربر کاملا مودبانه داریم جوابشو میدیم گفت مذهبیا چادریا ل،اشین و چند تا فحش که سریع پاک کرد 🤧من بگم نظ،امی هستم شما میترسی دوست عزیز؟؟  مگه چه جرمی انجام دادی؟؟🙄

پل،یس از نزدیک ندیدی؟؟🤔

ترسیدی از پلیس؟؟🤭