2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 174 پست
با دهن سگ هیچوقت هیچوقت دریا نجس نمیشه  شما اگر مادر بودی جای تاپیک زدن میرفتی پی بچه هات الکی ...

ان‌شاءالله همیشه پیش بچه هات باشی اما نتونی براشون کاری کنی 

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خودت چیزی میزنی باباشون سالمه ..بااون بچه تربیت کردنت و فحش هایی که به بچه خودت میدی ‌.رفتی خو ...

من تصمیم گرفتم فردا صبح پاشم برم پای مامانمو ببوسم با این تاپیک..بابام معتاد بود مامانم بخاطر بچه هاش چیا که نکشید موند مارو بزرگ کرد به یه جایی رسوند تنها..وای من قربونش برم🥺بعد فوت بابام باز بخاطر ما ازدواج نکرد ..به پای ما سوخت

به دخترت میگی جن..ده   خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزمزمه اعصابم خورد و با دست و پای لرزان گوشی رو خاموشی کردن بعد گذاشتن اشغالی شما بچتو خبر نداشته باشی چکار میکنی  بعد بلد نبودم عکس رو ادیت یا پاک کنم موند

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
 ان‌شاءالله همیشه پیش بچه هات باشی اما نتونی براشون کاری کنی

تا صبح بشین نفرین کن و انشاالله ماشالله کن اگه به دهن تو بود الان حال و روزت این نبود 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
شما عصبانی میشی چطوری صحبت میکنی؟؟  خخ همین که درک نمیکنی من عصبیم و  استرس دارم بهشون زنگ ...

خآنم زشته بقیه رو نفرین نکن 

برا همه آرزوی خوب بکن انرژی مثبتشون برگرده به زندگیت 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

عزمزمه اعصابم خورد و با دست و پای لرزان گوشی رو خاموشی کردن بعد گذاشتن اشغالی شما بچتو خبر نداشته با ...

اصلا گفتنت ب اون بد بوده برا ماها چ فرقی داره ب بچه خودت چی میگی مطکئنن بار اولتم نبوده خیلی زشته ی خانوم اینجوری صحبت کنه اونم با دختر خودش

حدس میزدم شماااا باشی بچه ها چطورن هنوز سرکشن؟ اون فحش‌ها برای کی بود عزیزم  چرا الان پیش پد ...

خوب پیش پدرشون رفتن همون سال الان پشیمونی، ،   از فشار زیاد  گفتم فحش چون گفتم منو در جریان بزارید گوشی خاموش بود  علت دیر جواب دادنم همینه

نبود همچین تاریکی، ولی الان هنگ کردم با دخترش اینجوری حرف زده

ترکیده  ب دختر خودش میگه ج ..نده بعدشم متاهله خونه جدا گرفته بچه هاش هم یه طرف بعد دنبال هم خونه میگرده تاپیکاش ویه نیم نگاهی بنداز این تاپیکای یه خانم متاهله واقعا اسی این دیگه قضاوت نیست این دیگه رفتار شرم اور خودته خودت اومدی آینه ب دست شخصیتت نشون همه دادی خودت درست کن ازخدا بخواه ب راه راست هدایتت کنه بخاطر اون دو طفل معصوم بی گناه با زجر واسترس دارن بزرگ میشن دخترت ۱۰سالشه پول دزدی میکنه اخه توچه مادری هستی شرم بهت

چقدر بی شخصیتی!!! کدوم مادری به دخترش انگِ جن ...د میزنه؟؟طفلک دخترت که یه مادر بی اُبالی و هرزه دار ...

م به دخترم گفتم بخودتون ربط داره بعد شما بمن گفتی  چقدر واقعا دلقکین،، خخ

من تصمیم گرفتم فردا صبح پاشم برم پای مامانمو ببوسم با این تاپیک..بابام معتاد بود مامانم بخاطر بچه ها ...

الهی بگردم مامان منم خیلی زحمت مارو کشید تواوج جوونیش ۳۷ سالش بود بابام رحمت خدا رفت بابچه قدونیم قد تنهایی مارو ب دوش کشید بزرگ کرد سروسامون داد 

وای من هنگ کردم ، واسشم نوشتم چرا دخترت رو اینطوری صدا میزنی  چند بار عکس رو نگاه کردم که نکنه ...

عزمزمه  حساب کن من از فشار زیاد و اضطرار دیگه گفتم اینجا تاپیک بزنم هی بهشون زنگ میزنم یک دفعه  با ورود پدرش به خانه شون گفت بابا اومد داخل  بعد زنگ زدم گوشی خاموش یا آشغال  دیوانه شدم وگرنه اوضاع بین مون خوبه