زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجله نکن باید از نظر جسمی و روحی امادگیشو پیدا کنه شاید میترسه سعی کن دستشو بگیری باهاش تاتي کنی بخندی یا مسابقه بذار بگو بیا بغلم و کم کم بدون اینکه متوجه بشه فاصله اتو بیشتر کن
همیشه گفتی از تو حرکت از من برکت بهت ایمان دارم با تمام وجود منتظرم نذار خدا جون
اگه چکاب یک سالگی رو دادید نگرانی نداره.پسر من 14ماهگی راه رفت.الان 15ماهش هنو نمیزاره کفش پاش کنم بیرون راه بره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خانه بهداشت و دکتر متخصصش گفت همه بچه ها بین 9ماه تا ی سال ازمایش خون و ادرار میدن ک کم خونی کمبود ویتامین چیزی نداشته باشن