2777
2789
عنوان

چرا انقدر دیییییر؟؟؟؟؟

385 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گل

دخترمن یک سال و ۳ماهشه هنوز راه نمیره...همش آویزونمه یا یه جارومیگیره راه میره..چرا راه نمیره دیگه؟؟؟

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

تا 18ماهگی وقت هست اینو دکتر پسرم گفت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

هنوز وقت داره واسه راه رفتن 

برادر من تا دو سالگي راه نمي رفت 

نگراني متخصص ببرش تا خيالت راحت بشه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن باید از نظر جسمی و روحی امادگیشو پیدا کنه شاید میترسه سعی کن دستشو بگیری باهاش تاتي کنی بخندی یا مسابقه بذار بگو بیا بغلم و کم کم بدون اینکه متوجه بشه فاصله اتو بیشتر کن 

همیشه گفتی از تو حرکت از من برکت بهت ایمان دارم با تمام وجود منتظرم نذار خدا جون

اگه چکاب یک سالگی رو دادید نگرانی نداره.پسر من 14ماهگی راه رفت.الان 15ماهش هنو نمیزاره کفش پاش کنم بیرون راه بره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چکاپ یکسالگی چیه؟؟؟    به من نگفتن

خانه بهداشت و دکتر متخصصش گفت همه بچه ها بین 9ماه تا ی سال ازمایش خون و ادرار میدن ک کم خونی کمبود ویتامین چیزی نداشته باشن