2777
2789

💦رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بی‌توجهی به کمبود آب در کشور طی سال‌های گذشته، گفت: بحران آب عملا وارد مقوله امنیتی شده است و ما ناگزیر شدیم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کمیته امنیت آب را تشکیل دهیم.

علاءالدین بروجردی در بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حاشیه شهر مشهد با قدردانی از اقدامات انجام شده در ساماندهی حاشیه شهر مشهد، اظهار داشت: اضافه بر این نکته که کار انجام شده در این نقطه بسیار عظیم بوده، نکته مهم‌تری وجود دارد که چرا در 38 سال گذشته اینقدر به این مسئله بی‌توجه بودیم و در بسیاری دیگر از نقاط کشور بی‌توجه هستیم. کشور به لحاظ منابع آبی بسیار محدود بوده و جزء کشورهای کم‌آب دنیا هستیم و بحران داریم و بحران آب عملا وارد مقوله امنیتی شده است و ما ناگزیر شدیم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کمیته امنیت آب را تشکیل دهیم، با این وجود در بسیاری از رودخانه‌های کشور فاضلاب وارد آب می‌شود و آب سالم را از بین می‌برد.

وی افزود: در شرایطی که برای استفاده شرب و صنعتی که تنها 10 درصد مصرف کشور را تشکیل می‌دهد دچار مشکل هستیم عملا به دست خود ما و بی‌توجهی‌های ما و عدم اجرای قانون منابع آبی کشور دارد از بین می‌رود.

وی با بیان این‌که «کاری که در کشف رود صورت گرفت یک الگوی ملی است»، تصریح کرد: این کار بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است، کار بسیار مهمی است و ما از همه مسئولان خراسان رضوی که با یک اجماع منطقی و اصولی این کار را صورت دادند بسیار خرسندیم.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که «مقاومت از سوی اهالی در هنگام ساماندهی این مناطق یک امر طبیعی است»، خاطرنشان کرد: مردم این مناطق افرادی هستند که برای کسب درآمد و ادامه زندگی‌شان در این مناطق سکونت می‌کنند، اما این کج‌راهه است و هم به خودشان ضرر می‌زنند، هم به مردم ضرر می‌زنند و هم مشکلات فراوانی درست می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت اجرای کار مشابه در سایر نقاط کشور، عنوان کرد: در بسیاری از استان‌های کشور وضعیت مشابهی در رودخانه‌ها وجود دارد و عملا سیستم تصفیه فاضلاب بسیار ضعیف است، همانطور که پسماندها تصفیه نمی‌شود و همه این‌ها به طرف جایی که با سلامت مردم ارتباط مستقیمی دارد سرازیر می‌شوند. توجه به زندگی افرادی که به هر حال آمدند و این ساخت و سازهای غیر اصولی را انجام دادند نیز حائز اهمیت است که مدیریت این افراد در حال انجام است و بیشتر مشکلات‌شان حل شده که قابل توجه است.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت جایگاه والای مشهد به عنوان پایتخت معنوی جمهوری اسلامی ایران امیدوارم بتوانیم ظرف پنج تا 10 سال آینده معضل حاشیه‌نشینی را در همه ابعاد مدیریت کنیم و بتوانیم مشهد عزیز و مقدس‌مان را که در سطح ملی برای همه ملت اهمیت دارد به بهترین شکل تحویل آیندگان دهیم.

#بحران_آب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز یه مستند دیدم که اب فاضلاب رو چطور تسویه میکنن برای مصرف خانگی .. 

مقدار اب یه بحرانه ولی تسویه اب هم خیلی زحمت داره ...

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ایجا هرسال داره از پاییز تا اواسط بهار دائم برف و بارون میاد، ولی باز امروز آب قطع شد، معلوم نیست ای ...

به دلیلی مصرف بالا ذخیره صورت نمی گیره.

بحران خیلی جدی تر از اینی هست که میگن

تازه الان دارن کمیسیون تشکیل میدن

نتیجه یک تحقیقات جدید رو چند روز پیش شنیدم که واقعا وحشت کردم

البته محرمانه است و اعلام نمیشه

کااش مردم بیشتر مراقبت کنند

کاش جلوی آبیاری سنتی گرفته بشه

کاش...کاش...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بحران خیلی جدی تر از اینی هست که میگن تازه الان دارن کمیسیون تشکیل میدن نتیجه یک تحقیقات جدید رو چ ...

الان یه خبر دیگه هم براتون می ذارم.

هشدار

با توجه به تغییر مرزهای داخلی استان چهارمحال بختیاری و الحاق #بی_سر_صدای #مناطق_آبخیز استان های چهارمحال بختیاری و لرستان به استان اصفهان در نقشه های وزارت کشور برای آمادگی در مقابل این توطئه به صدای پای اب بپیوندید

اولین نشانه های #امنیتی شدن بحران آب ؛ مرزهای داخلی بی سر صدا تغییر کرد ؛ مباد که مرزهای خارجی تغییر کند.

ایجا هرسال داره از پاییز تا اواسط بهار دائم برف و بارون میاد، ولی باز امروز آب قطع شد، معلوم نیست ای ...

اسمان جان مثل این میمونه که کسی ۵۰ میلیون بدهکار باشه ..حالا اگه ۱۰ میلیون این وسط بهش کمک بشه .فقط قسمت کوچکی از مشکلش حل میشه و مشکل به قوت خودش باقیه .. 

اینکه باید فکر اساسی کرد ..فقط چشم به باران داشتن قطعا اشتباهه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
بحران خیلی جدی تر از اینی هست که میگن تازه الان دارن کمیسیون تشکیل میدن نتیجه یک تحقیقات جدید رو چ ...

خوابن گلم خواب 

این از خود مسئولین و این هم از صدا و سیمای بی لیاقت که به جای پرداختن به امور حیاتی کشور به بنگاه شایعه پراکنی تبدیل شده.

معضل اصلي اب هم در زمينه كشاورزيه محصولات مناسب با كم ابي كشت نميشن و شيوه ابياري اشتباهه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

98 درصد آبهای شیرین در کشاورزی مصرف میشه؛ سفره های آب زیر زمینی به دلیل فرسایش خاک، هرگز غنی نمیشن؛ به گفته عیسی کلانتری وزیر اسبق کشاورزی، 50 میلیون ایرانی باید مهاجرت کنن؛ جنگ آینده، جنگ بر سر منابع آب هست نه نفت و گاز...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
معضل اصلي اب هم در زمينه كشاورزيه محصولات مناسب با كم ابي كشت نميشن و شيوه ابياري اشتباهه

و وسایل غیر استاندارد و لوله های پوسیده پر شدن ظرفیت زیستی شهرها زدن چاه های غیر مجاز برای استخر و خوش گذارانی در ویلاهای ییلاقی

خودشون میگن نود درصد آب کشور تو بخش کشاورزی استفاده میشه پس کاری از دست مردم بر نمیاد

ما فقط میتونیم غصه بخوریم

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀

اینو به عزیزانی بگو که هنوز تو منزل فرش میشورن وبا کمال افتخار میگن بیرون پاک نمیشه!!!!!

ماشین میشورن استخر پرمیکنن و کشاورزایی که در مقابل ابیاری مکانیزه مقاومت میکنن!!!!!!!

حال متکلم از کلامش پیداست