2777
2789
عنوان

بنطرتون با کدوم خودمو سرگرم کنم؟؟

112 بازدید | 16 پست

کاردرمنزل بیارم؟یا برم کتابخونه ثبت نام کنم کتاب بگیرم بخونم؟دلیلتونم بگید

دوست ندارم بیرون کار کنم با روحیم سازگار نیست ولی کار در منزل همیشه نیست هروقت بخوای انجام میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار در منزل اونقدری درآمد نداره..............همون برو کتابخونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بستگی داره به خودت

من بودم کتابخونه ثبت‌نام میکردم

ولی اگه میخای درآمد داشته باشی خب دومی

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اره درامدش خیلی کمه ولی خب هم سرگرمیه هم کنارش یه پولی هست بهتراز هیچیه

میتونی دوتاشم انجام بدی............کتابو بذاری برا اخر شب

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام چطوری خوبی چخبرا؟

سلام ممنون نمیدونم هنوز خوبم یا نه تازه از خواب بلند شدم به دور بزنم میفهمم چطورم 

تو چطوری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام ممنون نمیدونم هنوز خوبم یا نه تازه از خواب بلند شدم به دور بزنم میفهمم چطورم  تو چطوری؟

منم س ماخورده بودم یکم بهترم ولی هنوز بو رو خوب متوجه نمیشم کاچی پختم بفرما

منم س ماخورده بودم یکم بهترم ولی هنوز بو رو خوب متوجه نمیشم کاچی پختم بفرما

نوش جان صبحونه خوردم 

منم دهنم تلخه یکم هم خواب عجیب غریب دیدم نمی دونم برای اونه اینکه بعد صبحانه خوبیدم یا ذهنم‌مغششوشه یا واقعا تعبیر داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪