2777
2789

کیاواسه دوقلویی اقدام کردن ؟آیانتیجه هم گرفتین؟باکدوم روشها....میشه بگین خیلی مهمه..

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

من خيلي دوست دارم دوقلو داشته باشم ولي نميدونم چه اقدامي بايد داشته باشم .البته از مصرف دارو هم ميترسم ممكنه بيشتر از دوقلو بشه😂😂😂😂

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم وقتی دوقلو میخوای دیگه نمیشه تعیین جنسیت دقیق کرد.

واسه یه دونه اش نمیشه تعیین جنسیت درست حسابی کرد چه برسه به دوتا!

اگه دوتا دختر شد چی؟ 

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

من لتروزول 4ماه خوردم خبری نشد حالا میخوام این ماه سر خود کلومفین بخورم ببینم چی مشه خدا چی میخواد.10 ماهه منتظرم بخدا به همون 1دونشم راضیم فقط باشه دختر پسرشم مهم نیست

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
من لتروزول 4ماه خوردم خبری نشد حالا میخوام این ماه سر خود کلومفین بخورم ببینم چی مشه خدا چی میخواد.1 ...

سرخود چیزی مصرف نکن 

میزنی سیستم بدنت رو بهم میزنی باز یه مدت باید قرص بخوری تا درست بشه

دکترت رو عوض کن خب 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
نه من باتوکل به خدا میخوام واسه دوقلوپسمل اقدام کنم...نمیدونم چجوری..واقعا بعد از خدا دکتر کمکم میکن ...

شما باید آزمایشگاهی باردار بشی که اونم جنسیت صددرصد نیست عزیزم بسپار به خدا

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙