برای چند قلویی هم حتما برو زیر نظر دکتر وسر خود کاری نکن چون این دارو احتمال کیست هم داره وباید بعد از مصرف قرص امپولش بزنی تا فلیکول باز بشه وتبدیل به کیست نشه
ممنون از لطفت...یعنی با این روشادوقلوپسرشد؟راستشوبخوای من سر اولین بچم یعنی دخترم قبلش تحت نظربودم واسه پسر...توسونو فهمیدم پسرنیس خیلی بهم ریختم آخه به همسرم نمیگفتم که تعیین جنسیت میکردم...میخواستم اولین بچم پسرباشه دومی دختر...ولی نشد بااینکه الان عاشق دخترم هستم بدون اون یه ثانیه هم زنده نیستم...ولی میخوام بعدی ها دوقل باشه تو همسایمون دیدم خیلی شیرینن...یجورایی ناامیدم وافسرده نمیدونم چیکارکنم
♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
انشالا عزیزم سالم به دنیا میاریشون به امید خدا...خدا حافظ اوناباشه... واسه منم دعاکنین...البته که جونم واسه دخترم در میره آدم بچش هرچی باشه دوسش داره... ببخشین شما تهرانین یعنی اونجارفتین دکتر..اخه من یکی از شهرای شمالم...اینجادکترخوب نداره
♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
نه من باتوکل به خدا میخوام واسه دوقلوپسمل اقدام کنم...نمیدونم چجوری..واقعا بعد از خدا دکتر کمکم میکن ...
انشاالله که میشی, دعا کن منم بشم
خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی, پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه بعد از این همه انتظار حقمه