2777
2789
میخوره. تو خونه هم فوتبال میکنه هنوز ،با جوراب توپ درست میکنه😁😁 اهل دوست دختر و این چیزا نیست. گو ...

ینی افرررین افرررین خیلی خوشم اومد ک گوشی نداره بخدا قسم اول همه ی بدبختیای ی بچه از گوشی میاد ینی باریکلا ب شما احسنت ب این کارت 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
فدات عزیزم♥️ الان که زمونه خیلی خراب تر شده ولی خب من دهه ۷۰ یی هستم اون زمان هم بقول شما همینجوری ...

منم دهه هفتادیم وای وای بخدا صد رحمت ب اون موقعه والا باز بهتره الان بود اون موقعها حداقل کمتر بود الان دیگه انقد زیاد شده ادم دیگه از همه میترسه بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دهه هفتادیم وای وای بخدا صد رحمت ب اون موقعه والا باز بهتره الان بود اون موقعها حداقل کمتر بود ا ...

خدا نگهداره بچه هامون باشه انشاالله دوره زمونه خیلی بد شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهر برادرن رفته بودیم شمال همه خانواده یه ویلا گرفته بودیم ته باغ پشت درختا دیدم داره براش میخو. ...

نهههههه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

پسره داداش زن عموم کوچولو بود غ سال پیش که ختنه کرد زنگ زدم تبریک بگم اسمش محمد حسینه به زن عموم گفتم شماره خانم داداشت رو بده زنگ بزنم ختنه ی محمدعلی روتبریک بگم. زن عموم گفت محمد علی ۳۵ سال پیش ختنه شده. اسم داداشش رو اشتباه گرفتم بااسم پسره داداشش

شوهرم به صورت نمادین دستاشو دوتایی اورد بالا وزد ب سرش گفت هرچی ذره ذره ابروجمع کردم 😂😂😂😂😂

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
ینی افرررین افرررین خیلی خوشم اومد ک گوشی نداره بخدا قسم اول همه ی بدبختیای ی بچه از گوشی میاد ینی ب ...

اون چندماه هم که داشت مجبورمون کرد میگفت همه بچه‌ها گوشی دارن بجز من ،از من کوچیکترن. اومدم اینجا خیلی گفتم پدرمادرا بیایید همه گوشی نخریم برا بچه هامون...حق هم داشت پسرم ،میرفتیم جایی مهمونی همه بچه هاشون گوشی داشتن یه گوشه لم داده بودن سرشون تو گوشی بود، این یه سر میرفت نگا دست این یه سر نگا گوشی اون..شوهرم اسرار داشت براش بگیریم. الان هم که نداره خیلی راحته، دیگه ناراحت نیست.یه گوشی نوکیا ساده داره هروقت میره باشگاه با خودش میبره آژانس میگیره، از اونور هم میاد پرتش میده تو خونه. کاش همه پدرمادرا اینو میفهمیدیم که نباید تا ۱۸ سالگی گوشی بدن بچه.این اپلیکیشن  شاد هم خراب کرد کلا.

اوه یاخدا حالاباحزییات بگو😅

به نظرت چیزی واسه گفتن موند که بگه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

اون چندماه هم که داشت مجبورمون کرد میگفت همه بچه‌ها گوشی دارن بجز من ،از من کوچیکترن. اومدم اینجا خی ...

حرفات همش حق بودن جامعه بد شده لامصب بقول شما نخوای بخری انقد همه خریدن مجبور میشی بخری ولی خب خدارشکر ک پسر شما پسر اهل هست و واقعا باید سجده شکر بجا بیارید ک پسرتونم همکاری میکنه با شما افرین بهش ی نوشمک بخر امروز براش خداییش حقشه ی کارتن نوشمک بخوره🥰😄