2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پشامم ریخت خودم موندم 😐😑

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
باچه نقشه ای؟!

باباش گفت اگه دوس داری گوشیتو بفروش فلان چیزو بگیر سودش برا خودت بردار. گفت باشه. من باهاش مخالفت کردم، یعنی از دروغ گفتم گوشیتو نفروش، اما اسرار کرد میفروشه بعدش با پول سودش گوشی بهتر میخره. فروخت. ولی ما مخالفت میکنیم با گوشی خریدنش. میگیم خیلی اخلاق بهتر شده، خوابت بهتر شده، درس خوندنت،...خلاصه تشویقش میکنیم که یه مدت نخر. گوشی خودم یا باباش میدیم دستش میره اینستا و روبیکا ..علاقه مندیهاش،.روزی ی ساعت دو ساعت میدیم بهش. هروقت بگه. اینجوری دلتنگ گوشی نمیشه. 

باباش گفت اگه دوس داری گوشیتو بفروش فلان چیزو بگیر سودش برا خودت بردار. گفت باشه. من باهاش مخالفت کر ...

خیلی عالی

خداحفظش کنه

دیشب اخبارگفت،فک کنم کشورآلمان بودگوشی رابرای زیر۱۸سال ممنوع کرد

وبیل گیتس دارنده ماکروسافت وگوگل که پولدارترینه داشتن گوشی روبرای بچه هاش تاسن نوجوانی ممنوع کرده.

پس بهشون ثابت شده که تایک سنی مضراست ومدیریت میخاد.

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خیلی عالی خداحفظش کنه دیشب اخبارگفت،فک کنم کشورآلمان بودگوشی رابرای زیر۱۸سال ممنوع کرد وبیل گیتس ...

ممنون. عزیزان شما هم. 

واقعا گوشی مضره. کاش ایران هم این قانون و بزاره.