2777
2789
خب همین دیگه یه بار با حال غیر طبیعی هی اصرار میکرد خواهرم  اجازه بده پسرشو ببره حموم وقتی ...

وای خاک بسرم 

حیوون به بچه ها هم رحم نمیکنه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
اینم هست واقعا خیلیییی بده مخصوصا دختر ضربه ی بدی میخوره

یه تاپیکی بود قدیما عنوان 

هیس دخترها فریاد نمیزنن

خیلی خوب بود خوندنش

میگفت بچه هاتونو با محارم تنها نذارید فک کن حتی عمه برادرزادشو برده بود حموم دستمالی میکرد

باید همه پدر مادرا این چیزا و واقعیات رو بدونن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ینی بنظرتون پدرومادرا نمیفهمن یا خودشونو ب نفهمی زدن یا اصن مهم نیس براشون نمیدونم والا فقط موند ...

پدرمادره دلشون خوشه زیرزمینو براشون فرش کردن درس میخونن. میری خونشون مامانه یه چوری میگه بچه ها رفتن زیررررر زمین مبلمون دررررس میخونن😏😏😎😎😎 .انگار ما همه خر نفهمیم اونا فیلسوف .دیگه نمیدونه خاک برسرا اونجا دارن چه غلطی میکنن صبح تااا شب،شب تا صبح. مامان باباهه از بس تو فکر فتنه و بدجنسی و دعوا انداختن تو فامیلن اصلا وقت ندارن از سوراخ اون پنجره لعنتی نگاهی به اون زیرزمینی میراث موندشون کنن ببینن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
پدرمادره دلشون خوشه زیرزمینو براشون فرش کردن درس میخونن. میری خونشون مامانه یه چوری میگه بچه ها رفتن ...

دختری که تو محیط خونه هم امنیت نداره

باید براش ماتم گرفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یه تاپیکی بود قدیما عنوان  هیس دخترها فریاد نمیزنن خیلی خوب بود خوندنش میگفت بچه هاتونو با م ...

بسم الله من ندیدم اون تاپیکو یاخداااا واقعا داریم جوری پیش میریم ک حتی ادم نمیتونه بزاره بچه نفس بکشه انقد ک اوضاع خراب شده دیروز اون پسر ۱۲ ساله ی حرفی زد من و پدرم توی ماشین بودیم من از خجالت سکوت کردم پدرم داشت اتیش میگرفت ی نگاکرد من گفتم من جیزی نشنیدم😄من ترسیدم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اره والا من دیروز توی خیابون دخترای ۱۰ ساله رو نگامیکردم همه ارایشش غلیظ کرده بودن با پسرای ۱۲ ساله ...

گفتی نوشمک یاد پسرم افتادم که ۱۵ سالشه یواشکی هروز نوشمک میخره میخوره😂😂. دیروز با خودم گفتم خدایا این کی میخواد بزرگ بشه

پدرمادره دلشون خوشه زیرزمینو براشون فرش کردن درس میخونن. میری خونشون مامانه یه چوری میگه بچه ها رفتن ...

وای اینارو خدا داره میزنه ای خدااااا ادم واقعا میمونه ازین کارای بعضیا

گفتی نوشمک یاد پسرم افتادم که ۱۵ سالشه یواشکی هروز نوشمک میخره میخوره😂😂. دیروز با خودم گفتم خدایا ...

ای جاااانم توروخدا بزار نوشمکشو بخوره نیاید توی دنیای کثیف بیرون

من دیشب یه عروسی رفتم زهر مارم شد بسکه دنبال بچه هام بودم مبادا کسی بلایی سرشون بیاره به پسرم گفتم ...

وای وای خیلییییی بده من انقد از دستشوییا مدرسه شنیدم از استخر شنیدم ک دیگه رد دادم ینی واقعا فقط دنیای حال بهم بزنی شده کارخوبی میکنی ک همیشه چشمت دنبالشونه بهترین کار ی مادر همینه ک فقط هوش و حواسش پی بچش باشه دمت گرم🥰

دختری که تو محیط خونه هم امنیت نداره باید براش ماتم گرفت

برا بعضیا بله. ولی این مورد هرچی هست زیر سر دختره است .اینجا نمیشه قضیه رو خیلی بازش کنم... یه عموی هم سن خودشون دارن دختره خیلی تو نخشه و اصرار اصرار بیا تو هم با من.... 

هرررر چی هست بخاطر کوتاهی پدر و مادره .خیر سرشون هردو فرهنگین و پر از ادعا و لاف و اهن وتلپ. خوشم میاد چپ و راست از صغیر و کبیر فامیل عیب و ایراد میگیرن و کارشون همش نیش و کنایه است اگه یه ذره برای تربیت بچه هاشون وقت میزاشتن هیچوقت اینطور نمیشد😖😖😖😖

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ای جاااانم توروخدا بزار نوشمکشو بخوره نیاید توی دنیای کثیف بیرون

میخوره. تو خونه هم فوتبال میکنه هنوز ،با جوراب توپ درست میکنه😁😁

اهل دوست دختر و این چیزا نیست. گوشی هم نداره. سال گذشته براش خریدیم دیدیم خیلی میره تو گوشی ازش گرفتیم. البته با یه نقشه که خودش گوشی و داد فروختیم براش.

برا بعضیا بله. ولی این مورد هرچی هست زیر سر دختره است .اینجا نمیشه قضیه رو خیلی بازش کنم... یه عموی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای وای خیلییییی بده من انقد از دستشوییا مدرسه شنیدم از استخر شنیدم ک دیگه رد دادم ینی واقعا فقط دنی ...

فدات عزیزم♥️

الان که زمونه خیلی خراب تر شده ولی خب من دهه ۷۰ یی هستم

اون زمان هم بقول شما همینجوری بود میرفتم دسشویی مدرسه یهو دیدم از بالا یکی داره نگام میکنه

دیدی دسشوییه مدرسه ها سقفاشون بازه به هم راه داره

اومدم بیرون باهاش دعوا کردم رفتم به ناظممون گفتم

گفت قرار بوده با دوستم بریم دسشویی و همدیگه رو نگاه کنیم که اشتباهی تو رفتی دسشویی و من تو رو دیدم😬