2777
2789

پسر من 2 سال و 4 ماهشه 2 بار وقتي 1 سال نيم و 2 سالش شد خواستم از پوشک بگيرم اصن همکاري نکرد منم اذيتش نکردم و باز پوشکش کردم الان 4 روزه از پوشک گرفتمش خيييلي عالي همکاري کرد جوري ک باورم نميشد تو روز دوم خودش ميگفت دسشويي داره و حتي يبارم روي فرشام جيش نکرد ولي الان مشکل اينجاس پي پي نميکنه خيلي خودشو نگه ميداره شلوارشو ميکشه بالا ک خودشو گير بده ميبرم دسشويي سرپا ميگيرم گريه ميکنه ميگه ندارم رو قصريم نميشينه جايزه و اب بازي هيچي روش اثر نداره اصن پي پيشو نميگه خيلي از اين بابت نگرانم برا روده هاش بد نباشه ديروز از ساعت 3 صب پي پي داشت هي خودشو گير داد تا بالاخره 9 ونيم شب اونم ديگه نتونست خودشو کنترل کنه ي ذره کرد بعدم پي پي ميکنه گريه و زاري چيکار کنم ک بره دسشويي مشخصه اذيته ک دسشوييشو نگه داشته ولي نميگه نميخوامم پوشکش کنم ديگه ک گيجش نکنم چيکار کنم

پسر و همسرم همه دنیام❤

عزیززززم.گلم خوب عالیه که فقط الان مشکلت پی پیش هست اونم باهاش حرف بزن بگو دستشویی کردن ایراد نداره نگه ندار .خودت هر نیم ساعت ببرش بگو دستشویی کن .من میشورم اصلا دعوا اینا نکن بعد یه مدت میگه نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.