2777
2789
عنوان

فروشنده بی......

214 بازدید | 21 پست

سلام 

همین الان رفتم سوپری محل دوتا بستنی بگیرم برا بچهام روزه عیدی دلشونو شاد کرده باشم 

فروشنده داشت با یکی حرف می‌زد 

همین که پامو گذاشتم داخل بلند گفت ( ک....کش فلان کار و نکرده) یعنی اصن خیلی حالم گرفته شد 

شما بودین چیکار میکردین منکه خرید نکردم برگشتم 

لطفا جواب بدین

تنها مغازه نزدیک خونمونه از این به بعد چیکار کنم آخه

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تو نبود که 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

متوجه شد شما حضور دارین ؟ یا نمیدونست ؟

فهمید

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
با تو نبود که 

نباشه بالاخره آدم باید یکم احترام نگه داره یانه

از مرد و زن بی چاک و دهن متنفرم  من عمرا دیگه پامو بزارم همچین جایی

منم خیلی حالم بد شد بچمم یاد گرفته حالا هی میگه  این چی بود گفت میترسم یجایی استفاده کنه آبرو نزاره برامون

نباید به روت میاوردی . ازین به بعدم به روت نیار

خیلی بلند گفت اصن منم برا همین ناراحتم یه لحظه میگم کاش نشنیده میگرفتم

منم خیلی حالم بد شد بچمم یاد گرفته حالا هی میگه  این چی بود گفت میترسم یجایی استفاده کنه آبرو ن ...

بهش بگید ایشون بی تربیت بوده و فراموش کنه هر چی شنیده 

یه آدم چقدر باید بی درک و شعور باشه تو مکان عمومی اصلا دهنش به فحش رکیک باز بشه

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

طرف به احتمال زیاد داشته دعوامیکرده با کسی و اعصابش خورد بوده همزمان این خانم هم رفته داخل ، مهم اینه به شخصیت خودمون توهین نشه و چیزی نگن مخاطبش ما باشه بده اما خب عصبی بوده گفته به ما چه

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم