2777
2789

سلام ....

شما تونستین فراموش کنین ؟

من هنوز جدا نشدما

اما از الان تمام وجودم پر از اضطرابه ...

از همین الان دارم عکسامون میبینم گریه میکنم

خنده و شوخیها و تکیه کلامها و محبت هاش

من ۳ ساله زندگی کردم و فکر هرروزم طلاق بوده

دلایل زیادی هست از جمله که چندبار به حد مرگ کتکم زده ، و وابستگی اش به خانواده و مادرش و اینکه همیشه حلال مشکلات فامیل بوو و گاهی تا اخر شب داشت برای کار فامیلها یا دوست و رفیقاش میدویید و منم تنها توی خونه

این سری دیگه جدی و مصمم شدم برای طلاق

مطمئنم ادامه زندگی هیچ فایده ای نداره و سردی زیادی بینمون افتاده بود

راستی بگم..بچه هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینجور مردا واقعا ادم پیر میشه، برای همه وقت میذارنو همه میگن اینکه عالیهههه اما زندگی خودت جهنمه چون به تنها کسی که نمیرسه زن خودشه، البته شاید وقتی ببینه مصمم هستین به طلاق درست شه و صد البته در شرایطی قابل پذیرشه که دست بزن نداشته باشه چون این مورد قابل گذشت نیست

💚💖
جداشو احساسات  رو بریز دور

عزیزم منطق و عقل همینو میگه ...

اما زندگیم انقدر داغون و سرد شده بود که فکرشم نمیکردم دلتنگش بشم مثلا ...

پر از تنفر بود البته از سمت من اونو نمیدونم

شرایط پیچیده ای داشتم ...

خیلی حال بدیه 

که نه پای رفتن داری نه دل موندن

هست خداراشکر هیچ دلیلی هم برای زندگی و موندن نیست بارها فرصت دادم و درست نشد

خوب پس به خدا توکل کن

به خودش گفتی طلاق میخوای؟ عکس العملش چیه؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه موقع که حالش رو براه هست بشین و با ارومی و واضح مشکلاتی که داره اذیتت میکنه بهش بگو و اتمام حجت کن تا خدای نکرده اگه مجبور به طلاق شدی بعد ها خودخوری نکنی 

ادم وقتی به یقین برسه که طرف دوستش نداشته و براش ارزشی نداشته ترک و فراموشیش خیلی راحتتر میشه

🧔اقا هستم
خوب پس به خدا توکل کن به خودش گفتی طلاق میخوای؟ عکس العملش چیه؟

نه قهر کردم خونه بابامم

اسم طلاق بارها اورده بودم این اواخر

اما اینسری جدی گفتم توی کتک کاری ها

همدیگرو ندیدیم و دیگه صحبت نکردیم

ولی میدونم میان برای صحبت کردن و آشتی دادن اما دیگه تصمیمم گرفتم

خیلی زیاد دوستم داشت اما منو میسوزوند ...

یه موقع که حالش رو براه هست بشین و با ارومی و واضح مشکلاتی که داره اذیتت میکنه بهش بگو و اتمام حجت ک ...

نمیشه باهاش ۲ کلمه منطقی حرف زد

از کوره درمیره و صدا بلند کردن و بعدم قهر و بی محلی ...

درحالیکه من حرفامو کاملل محترمانه و در کمال آرامش و خوبی میزدم...

نه قهر کردم خونه بابامم اسم طلاق بارها اورده بودم این اواخر اما اینسری جدی گفتم توی کتک کاری ها ه ...

دست بزن زنو نابود میکنه

انشاالله هر چی خیر و صلاحتونه پیش بیاد 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
یه موقع که حالش رو براه هست بشین و با ارومی و واضح مشکلاتی که داره اذیتت میکنه بهش بگو و اتمام حجت ک ...

شما آقایی بخدا اینو بی غرض میگم تو حال خوب با آرامشم با مردا حرف میزنی دیوانه میشن نمی دونم چرا تحمل حرف شنیدن ندارن

بدون بی احترامی بدون تحدید..‌‌‌.‌