2777
2789
عنوان

توقع دارن با ۶۰۰ میلیون چیکار کنیم هاا؟🤌🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 86 پست
بابا دیگه ناشکری نکن بالاخره بهتر از هیچه یا ماشین بگیرید یا وسایل جهیزیه رو جور کنین

🥲ناشکری نیست ولی خب ایا اینا نون و اب هم میشه برامون

بیشتر به یه چیز درامد زا نیاز داریم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام همین بودیم ب کم قانع نبودیم واقعا له شدم له حداقل بذار ب درامد برسه بعد باهاش ازدواج کن ب امید ...

🤦🏻 ای وای من 

یعنی نامزد بمونیم ۲ الی ۳ سالو؟

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

موافقم ولی الان واقعا تورمههه من حق میدم ازدواج انقدر کم و سخت شده🥲 من نامزدم بعضی وقتا از فکر زیا ...

دقیقا کلا زندگی سخت شده اصلا حقوقا نمی‌کشه تا آخر ماه ... خود مردا هم از موضوع رنج میکشن 🥲 امیدوارم زودتر اقتصاد کشورم خوب بشه 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
خونواذش چی کمکش میکنن ؟؟؟؟قراره کمکش کنن؟؟؟

اره خب خانواده ی جفتمون خوبن ولی ما مشکلمون خرجیمون هست تا وقتی به دارمد برسیم یعنی مصرف روزانه خورد و خوارک 

دقیقا کلا زندگی سخت شده اصلا حقوقا نمی‌کشه تا آخر ماه ... خود مردا هم از موضوع رنج میکشن 🥲 امیدوارم ...

ان اشاالله 🙂♥️ توکل به خدا داریم

توی شهرای کوچیک میشه خونه خرید البته نه همه لطفا حمله نکنید بعضی شهرها ی کوچیک خونه بک ونیم تا دومیلیارد قیمت آپارتمان ۷۰ متری پیدا میشه البته پیش فروش 

اگر میتونین پیام من ب یکی هم کمک کنه خوبه 

آپارتمان پیش فروشی ها ۵۰۰ وام روش هست ۶۰۰تا ۷۰۰ میلیون وام ازدواج یه مقدار هم طلا بفروشی و ماشینی هم ک داری ب راحتی صاحب خونه میشی 

من موقع ازدواجم سال ۹۹ ب راحتی با این کارها میتونستم صاحب آپارتمان ۱۴۰ متری بشم کوتاهی کردم گفتم از ماشین و طلام کیف کنن استفاده کنم اما الان پشیمونم اگر میتونین با قناعت و پس انداختن و گذشتن تفریحتون صاحب خونه بشین کوتاهی نکنید پشیمون میشین 

من همین کاری ک استارتر میخاد الان بکنه رو چند سال قبل وقتی کرونی انقدر وحشتناک نبود کردم و ب تمام مع ...

درسته گلم ولی چه میشه کرد 🥲 تا بوده همین بوده حتی زمان پدر و مادرم 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
توی شهرای کوچیک میشه خونه خرید البته نه همه لطفا حمله نکنید بعضی شهرها ی کوچیک خونه بک ونیم تا دومیل ...

🥲چشم ممنون گلم راهنمایی کردی

اره خب خانواده ی جفتمون خوبن ولی ما مشکلمون خرجیمون هست تا وقتی به دارمد برسیم یعنی مصرف روزانه خورد ...

این خرج خورد و خوراک پوشاک تازه خرج پیش پا افتادس ک یشب شام بری بیرون تو کمترین حالت ۵۰۰لازمه

ماشین

خونه 

وسایل

سرمایه برای شغل

..........بی نهایت زندگی سخت شده

این خرج خورد و خوراک پوشاک تازه خرج پیش پا افتادس ک یشب شام بری بیرون تو کمترین حالت ۵۰۰لازمه ماشین ...

🙂♥️اره ولی خب توکلمون بخداست بلاخره خودش رزاقه