2777
2789
عنوان

توقع دارن با ۶۰۰ میلیون چیکار کنیم هاا؟🤌🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 86 پست
اگر وسایل بی کیفیت بگیری اره😶

اره خب همون اول گفتم اگه طرف خیلی کم توقع باشه😁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فکر کنم تهرانی ما شهرستانیم اینجا با ۳۰۰و کمی اجاره یه زوج جوون میتونن آپارتمان خوب و نوساز اجار ...

هعییی باور کن بعضی وقتا از بس فکر میکنم بهش روانی میشیم🥲

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یعنی الان هم خونه نیس هم ماشین هم جهیزیه هم کار    ؟

نهههه🤦🏻😂 

من خب درحال کاراموزی اینای وکالتم

نامزدم منتظره امتحان قضاوت بده 

خونه هم پدرش داره میریم اونجا 

ماشین نداریم با دارمد ماهانه الان چون هر دو داریم درس میخونیم 

جهزیه هم خانواده ها میخرن 

عروسی هم نمیخایم بگیریم یه عقد توی مشهد و یه شام به اقوام درجه یک و دو

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اگه فقط سرمایه همین وام ازدواج ازدواج نکن باهاش خون بجگرت میشه تا زندگی پیش بره.اصلا ی وضعیتی 

عزیزم این چه حرفیه خود پسرا از این اقتصاد بد رنج میکشن مگه دست خودشونه یعنی اونکه باباش پولدار نبوده نباید ازدواج کنه ... وقتی با همسرم ازدواج کردم هیچی نداشت و سرباز بود ولی خداروشکر الان زندگیمون رو رواله اصلا پشیمون نیستم که بگم کاش با آدم پولدار زندگی میکردم شیرینی زندگی اینه دو نفر باهم تلاش کنن

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
اره شکر خدا. البته یخچالمو هنوز دارم تو انباریه. کار میکنه خوبه. 

الهیی شکر😍 بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه

عزیزم این چه حرفیه خود پسرا از این اقتصاد بد رنج میکشن مگه دست خودشونه یعنی اونکه باباش پولدار نبوده ...

موافقم ولی الان واقعا تورمههه من حق میدم ازدواج انقدر کم و سخت شده🥲

من نامزدم بعضی وقتا از فکر زیاد کلا میره تو خودش

عزیزم این چه حرفیه خود پسرا از این اقتصاد بد رنج میکشن مگه دست خودشونه یعنی اونکه باباش پولدار نبوده ...

من همین کاری ک استارتر میخاد الان بکنه رو چند سال قبل وقتی کرونی انقدر وحشتناک نبود کردم و ب تمام معنا له شدم با وجود اینکه جفتمون شغل خوب و ی درامد معقول داشتیم.من میدونم چیا منتظرشه

ما سال ۹۸. خونمون خریدیم ۳۶۰ الان شده سه تومن نمی‌دونم چه خبره واقعا 

ارهه واقعا خدا خودش رحم کنه🙂✨♥️ ان اشاالله همیشه خوشحال پر روزی باشی گلم

من همین کاری ک استارتر میخاد الان بکنه رو چند سال قبل وقتی کرونی انقدر وحشتناک نبود کردم و ب تمام مع ...

واقعا؟؟🙂 اخه من خیلیم بلند پروازم