2777
2789
عنوان

توقع دارن با ۶۰۰ میلیون چیکار کنیم هاا؟🤌🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 86 پست
مال ما دو تومن بود. من ی یخچال خریدم از این مدلایی که یخچال بالاس فریزر پایین. ی تی وی 24اینچ. ی لبا ...

خیلی هم خوب

الان اون پولی که ایشون میگن خیلی خیلی بیشتر میشه وسیله گرفت 

زمان ما نفری ۲۵۰۰ بود ردی هم ۵ تومن دادیم پول پیش خونه اونم نه یه جای تاپ و خوب بنظرم ۶۰۰ تومن خوبه ...

چرا بعضی قسط هاش فکر کنم ۵۰ الی  ۱۰۰ میلیونه 

خب افرین این الان پول پیش یه خونه توی پایین شهر میشه نه یه جای توپ

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 با این قیمت رهن کنیم باید ماهی خداتومنم اجاره بدیم

شهر شما حتما خیلی گرونه تو شهر ما میشه حتی با 300 میلیونم رهن کرد

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
مال ما دو تومن بود. من ی یخچال خریدم از این مدلایی که یخچال بالاس فریزر پایین. ی تی وی 24اینچ. ی لبا ...

بیا تازه اون موقع جهزیه کامل نشده😂🤦🏻

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

شهر شما حتما خیلی گرونه تو شهر ما میشه حتی با 300 میلیونم رهن کرد

شاید خب هرچی شهر بزرگتر قیمتا بیشتر🤦🏻

😐😑 ما خونه رهن کردیم ۳۰ تومن عزیزم  مگه من ۵۰ سالمه 😅😂 سال ۹۳ یادمه ده تومنم نشد وام هرد ...

😂🤦🏻 ما سال ۹۰ یه خونه خریدم ۲۰ تومن طبق اون گفتم

بابا دیگه ناشکری نکن بالاخره بهتر از هیچه

یا ماشین بگیرید یا وسایل جهیزیه رو جور کنین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه فقط سرمایه همین وام ازدواج ازدواج نکن باهاش خون بجگرت میشه تا زندگی پیش بره.اصلا ی وضعیتی 

سرمایه برای کار اره همینه🥲نمیدونیم باهاش چه کاری راه بندازیم

چرا بعضی قسط هاش فکر کنم ۵۰ الی  ۱۰۰ میلیونه  خب افرین این الان پول پیش یه خونه توی پایین ...

شما فکر کنم تهرانی ما شهرستانیم اینجا با ۳۰۰و کمی اجاره یه زوج جوون میتونن آپارتمان خوب و نوساز اجاره کنن

بازم نسبت به زمان ما وام ارزش داره البته اون زمان تورم نبود آرامش بود جوونای الان طفلکا خیلی تحت فشارن 

نه بابا. همینم بهترین مارکا برنداشتم چون همزمان بابام برای عمه ام هم جهیزیه میخرید میخواستم به زحمت ...

اخیی عزیزم🥲 ان اشاالله الان خودت مطمعنم بهترین ها رو خریدی