2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
اها پس واسه اونه احتمالا اوکیه نگران نباش

چرا انقدر خودمونی حرف زده؟ چرا از اول شخص استفاده کرده؟ 

چرا فقط ب دخترا پیج داده؟ 

چند سال پیشم ی دختره تو لایو بهش گفت عشقم و....

هیچوقت جوابی نداشت واسه اینکه چرا ی دختر ب خودش اجازه داده عشقم صداش کنه

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
دیگه رابطه ای ک تموم شده رو نمیشه ادامه داد نبض نداره. باید ولش کرد اونم از عذاب وجدانش اینکارو کرده ...

دوست دارم برگرده و بگم نمیخوامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا بخاطر عصبی شدن لحظه ای تصمیم میگیرن و بعد مدتی پشیمون میشن برمیگردن برعکس دخترا که دیر میرن ول ...

عزیزم یه سوال دارم خیلی حیاتیه...با یکی قهرم کی آشتی میکنه ب نظرت؟

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 
دوست دارم برگرده و بگم نمیخوامش

فکر نکنم دیگه برگرده. از دل برود هر انکه از دیده رود.

ولی تو بلاکش نکن شاد باش پروف شاد بذار بیوکرافی شاد و لذت ببر از زندگیت شاید روزی بیاد و ببینه و بدونه ک بدون اون بهتری ندیدم ک ندید درک

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
فکر نکنم دیگه برگرده. از دل برود هر انکه از دیده رود. ولی تو بلاکش نکن شاد باش پروف شاد بذار بیوکرا ...

منم حسم میگه دیگه برنمیگرده 

اما خیلی عاشق بود واسم گریه میکرد 

نمیدونم چیو باور کنم 

چرا انقدر خودمونی حرف زده؟ چرا از اول شخص استفاده کرده؟  چرا فقط ب دخترا پیج داده؟  چند ...

معلومه هنوز خیلی دوسش داری.. باور کن یه روزی برمیگرده اصلا همین امسال برمیگرده! 

واسه سوال اولیت زیاد حساس نشو معمولا همه خودمونی حرف میزنن ولی اینکه یه دختره گفته عشقم همونجا باید هردوشونو جر میدادی هیچ کاری نکردی واقعا؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

منم حسم میگه دیگه برنمیگرده  اما خیلی عاشق بود واسم گریه میکرد  نمیدونم چیو باور کنم&nbs ...

صبر کت ببین چی میشه ولی ا ر ز ش ن د ا ر ه .

بعدا میفهمی عزیزم. سخت نگیر الان عادیه بعد ۶ سال دلتنگی کنی ولی وقتی بلاکت کرده ... خودت بگو یعنی جی؟

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
معلومه هنوز خیلی دوسش داری.. باور کن یه روزی برمیگرده اصلا همین امسال برمیگرده!  واسه سوال اول ...

نمیدونم دوسشدارم یا ن 

هر روز ک میگذره کلی علامت سوال میاد تو ذهنم با خودم میگم ۶ سال ب همین راحتی تموم شد؟

اون ک ادعا میکرد خیلی عاشقمه واسم اشک میریخت پس چیشد 

طرف خیانت میکنه بازم میبخشنش 

حالا من ی کادو پاره کردم باید اینطور میکرد؟ 

سر اون جریان عشقم خیلی دعوا کردم سلیطه بازی دراوردم گفت برو از دختره بپرس چیزی بین ما نبوده 

منم غرورم اجازه نداد این کارو کنم 

و در آخر این اتفاق بدون هیچ جواب مشخصی تموم شد

صبر کت ببین چی میشه ولی ا ر ز ش ن د ا ر ه . بعدا میفهمی عزیزم. سخت نگیر الان عادیه بعد ۶ سال دلتنگی ...

نمیدونم هر روز ک میگذره کلی علامت سوال میاد تو ذهنم با خودم میگم ۶ سال ب همین راحتی تموم شد؟

اون ک ادعا میکرد خیلی عاشقمه واسم اشک میریخت پس چیشد 

طرف خیانت میکنه بازم میبخشنش 

حالا من ی کادو پاره کردم باید اینطور میکرد؟

این که بره دوراشو بزنه بهتر از تو پیدا نکنه

ن اصلا این موردو بنداز دور 

اگه بره یکی دیگه من دیگه بمیرم قبولش نمیکنم

نمیدونم دوسشدارم یا ن  هر روز ک میگذره کلی علامت سوال میاد تو ذهنم با خودم میگم ۶ سال ب همین ر ...

واسه من فقط دو سال بود ولی بیشتر از یکسال عذاب کشیدم هنوزم پیام میده از اکانتای دیگه کسیکه وقتی با هم بودیم حاضر نبود پیام بده اینو گفتم بدونی حتما پیام میده و میدونم برمیگردی 

ولی واقعا به تو حق میدم 6 سال اصلا کم نیست هر حسی داری درک میکنم میدونم چقد سخته 

شایدم چون میدونست غرورت اجازه نمیده این حرفو گفت

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

واسه من فقط دو سال بود ولی بیشتر از یکسال عذاب کشیدم هنوزم پیام میده از اکانتای دیگه کسیکه وقتی با ه ...

ولی حسم میگه واقعا واسه همیشه رفته 

تو چرا حس میکنی ک پیام میده؟ و بنظرت چ مدت دیگه میده؟