_۶۶arona مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 عنوان بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست تجربه دارید؟ما ۶ سال باهم بودیم سر ی دعوا حرف جدایی شد و بلاکم کرد و داره میشه ۱ ماه ک خبری ندارم ازش و بلاکم بنظرتون برمیگرده؟ donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘 1403/02/21 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4898 ولی حسم میگه واقعا واسه همیشه رفته تو چرا حس میکنی ک پیام میده؟ و بنظرت چ مدت دیگه میده؟ چون ته دلم میگه برمیگرده و واقعا هر وقت این حسو داشتم برگشت، شده حتی شبشم پیام داد این که کی پیام میده نمیدونم فقط میدونم برمیگرده قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 چون ته دلم میگه برمیگرده و واقعا هر وقت این حسو داشتم برگشت، شده حتی شبشم پیام داد این ... مرسی عزیزدلمبنظرت اگه برگشت چیکار کنم؟ بلاکش کنم یا فرصت بدم؟ donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘