2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟چرا دختره شکایت نمیکنه ازش؟

دخترش و بسیار منفعل بار اورده ، با وجود اینکه پزشک هست ولی جرات نداره با والدینش محکم صحبت کنه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ببین بستگی داره بعضی وقتاواسه بعضیااره شعورمیاره مثلا توفکرکن یکی که توخونواده داغون بوده میره توجمع ادمای روشنفکر وباشعور حالا نه همه باشعورن نه حداقل تواون جمع یه دونه دوتاهستن کم کم بنظرم تاثیرمیزاره بعضی وقتاهم نه خیلی ازادمای تحصیلکرده سراغ دارم اخربیشعوری هستن

گاهی انسانم آرزوست

ن الزاما نمیاره،و ن میاره

تحصیلات تعیین کننده نیست 

ولی اگه کسی بخواد از ته قلبش شعورش با تحصیلاتش می‌تونه زیاد شه

من عمه ام یکم بی سواده

ولی شعورش عالیه

عوضش یکی از عموهام حقوق خونده،یک هزارم عمه ام شعور نداره

من یه دوستی داشتم شاعربود وخیلی ادعای فضل وکمالات منم شیفته اش شده بودم ترم اول دانشگاه یعنی مریداین خانوم شده بودم بعدکم کم دیدم بامردزن داررفیق دعوامیشدبابقیه همه نوع حرف زشتی میزدازپیرمردهفتادساله هم نمیگذشت اونجامتوجه شدم همه ادماباشعورنیستن همه اونجوری که نشون میدن نیستن

گاهی انسانم آرزوست

نه لزوما ! هر تحصیلکرده ای با شعور نیست و هر کم سوادی بیشعور نیست! یه عمو دارم فقط پنج کلاس سواد داره، به شدت از عموی مهندسم باشعور تره، یعنی اون خدای شعوره، این مهندسه، به شدت بیشعور! جفتشون هم وضع مالیشون خوبه و لایف استایل خوبی دارن، سفر و خونه و زندگی آنچنانی، عموی کم سواد من اصلا اهل خودنمایی و فخرفروشی نیست، ولی مهندسه رو نگم برات، از کیک تولد بچه اش هم دراما درست می‌کنه!!!! 

رابطه خطی ندارنتحصیلات قراره علم بیاره نه شعور ولی حضور در محیط آکادمیک و ارتباطات باعث بالا رفتن تج ...

سرصبح مغزت مثل موشک عمل میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.