2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
شما چرا کات کردید؟ چرا قبولش نکردی

خیانت کرد کسی که خیانت میکنه هیچوقت درست نمیشه با اینکه خیلی اذیت شدم

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

جوابش مشخصه چون سرش جای دیگه گرمه. ولش کن بابا دنیا پر مردای جنتلمنه وقتتو با پسر بچه ها هدر نده عزی ...

خیلی از تنهایی میترسم 

احساس میکنم دیگه عاشق نمیشم دیگع کسی عاشقم نمیشه 

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرد کسی که خیانت میکنه هیچوقت درست نمیشه با اینکه خیلی اذیت شدم

چطور فهمیدی؟ در چ حد بود؟

رل من تو دیوار ب دخترا پیج داده بود لحنشم خودمونی بود نمیدونم حساس بشم یا ن

خیلی از تنهایی میترسم  احساس میکنم دیگه عاشق نمیشم دیگع کسی عاشقم نمیشه

منم خودم بااینمه متاهلم و شوهرم خیلی بهم توجه میکنه بازم فکرکنم افسردگی گرفتم خیلی احساس تنهایی میکنم ی تنهایی ک انگار ی جای تاریک گیر کردم و کسی نیست . پس این حس ممکنه همیشه سراغ ادم بیاد ولی خودمون باید رو پای خودمون وایسیم. نباید بترسی . هرچی قسمت باشه همون میشه. ولی مطمئنم نمیخوای تااخر عمرت باکسی ک چمدونش اماده ی رفتن و ول کردنته زندگی کنی. نباید از تنهایی بری سراغ ادمایی ک تنها ترت میکنن

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
چطور فهمیدی؟ در چ حد بود؟ رل من تو دیوار ب دخترا پیج داده بود لحنشم خودمونی بود نمیدونم حساس بشم یا ...

پیشش بودم  چون شک داشتم رفتم تو اکانت اینستاگرامش دیدم که بله اقا داره خیانت میکنه در حد چت که خیلی صمیمی بود و معلوم بود با هم یه رابطه ی دارن 

دو دقیقه بشین فکر کن اگه اون جای تو بود چیکار میکرد صددرصد کات میکرد

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

پیشش بودم  چون شک داشتم رفتم تو اکانت اینستاگرامش دیدم که بله اقا داره خیانت میکنه در حد چت که ...

هستی شاتشو بذارم؟

منم خودم بااینمه متاهلم و شوهرم خیلی بهم توجه میکنه بازم فکرکنم افسردگی گرفتم خیلی احساس تنهایی میکن ...

این جریان دعوامونه بخونش لطفا نظرتو بگو🥺

۶سال از راه دور باهم بودیم خیلی همدیگع رو دوسداشتیم اما سالی یبار میومد منو ببینه اونم بازور و مکافات همش بهونه توجیه و...

بار اخر ک اومد بعد یسال حتی ۱ شاخه گلم بهم نداد🥺 فقط تو ماشین نشستیم

منم خسته شدم و این اواخر زیاد اهمیت نمیداد دیر سین میکرد زیاد وقت نمیذاشت سر همین دعوامون شد حرفای بدی زد حرفای بدی زدم 

منم خواستم ک جداشیم 

گفت اگه واقعا منو نمیخوای کادویی ک برات گرفتم رو پاره کن عکسشو بفرست 

گفتم این کارو نمیکنم برام بار روانی وحشتناکی داره اگه میخوای همه چیو برات پست میکنم میفرستم 

ک یهو شروع کرد ب منت گذاشتن 

من بهت خیانت نکردم 

من بخاطر تو رل نزدم 

من بخاطر تو تو رابطه نرفتم 

من بخاطر تو دوست دختر نداشتم 

اینارو ک شنیدم دیوونه شدم باورم نمیشد منم لباسشو پاره کردم و اونم تهدید ب خودکشی کرد من بعد نیم ساعت بهش پیام دادم زنگ زدم چندین بار نگرانش شدم اما جواب نداد

و ازون روز بلاکم 🙂

امروز بعد ۸ روز دلم طاقت نیاورد بهش زنگ زدم با ی خط دیگه 

اس ام اس هم دادم اما ازین خطم بلاکم کرد 

این جریان دعوامونه بخونش لطفا نظرتو بگو🥺 ۶سال از راه دور باهم بودیم خیلی همدیگع رو دوسداشتیم ام ...

سناریو اشنایی بود.

فقط میتونم بگم بهم اعتماد کن چیزی تهش نیست اون جای دیگه سرش گرمه. شوهر من سرباز بود میرفت دسشویی زنگ میزد بهم و ی زمانی من بل یکی مثل همین پسری ک باهاش بهم زدی بودم. از راه دور چندین سال و تهش ک کار پیدا کرد و یکم وضعش خوب شد همینجوری شد رفتارش میگفت وقت ندارم. مگه میشه اخه؟ بلاک از هرجا و هر خطی. خب مشخصا سرش جایی گرم بود.

منم با همسرم اشنا شدم و عشق واقعی رو تجربه کردم اونم کم نذاشت واسم. خداروشکر ک خوشبختم . 

بنظرم حتی اگه عشق واقعی هم تجربه نکنی بهتر ازینه ک تویزونه کسی ک ارزششو نداره باشی

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اینه  اگهیش کاری بود اما طرف دختر بود و فقط ب این پیج داد لحنشم خودمونیه

همینجوری الکی گفت پیجمو فالو کن؟ بدون هیچ دلیلی؟ 

سناریو اشنایی بود. فقط میتونم بگم بهم اعتماد کن چیزی تهش نیست اون جای دیگه سرش گرمه. شوهر من سرباز ...

دقیقا اینم از وقتی رفت سر کار ما رابطمون خراب شد یکم اوضاعش بهتر شد دورش شلوغ شد 

البته تا لحظه آخر تلاش کرد از رفتن منصرفم کنه اما با حرفایی ک زد نتونستم تحمل کنم و بمونم 

اره یهویی  نمونه‌کار هم داره تو پیجش

اها پس واسه اونه احتمالا اوکیه نگران نباش

دقیقا اینم از وقتی رفت سر کار ما رابطمون خراب شد یکم اوضاعش بهتر شد دورش شلوغ شد  البته تا لحظ ...

دیگه رابطه ای ک تموم شده رو نمیشه ادامه داد نبض نداره. باید ولش کرد اونم از عذاب وجدانش اینکارو کرده ک بعدا بگه من گفتم بمونه نموند

اها پس واسه اونه احتمالا اوکیه نگران نباش

یادم رفت رابطتتون تموم شده🤦🏻‍♀️