_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 عنوان بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن؟ 484 بازدید | 46 پست تجربه دارید؟ما ۶ سال باهم بودیم سر ی دعوا حرف جدایی شد و بلاکم کرد و داره میشه ۱ ماه ک خبری ندارم ازش و بلاکم بنظرتون برمیگرده؟ donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘 1403/02/21 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم۷۷کوچولو عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 اگه ببینه بهش فکر نمیکنی شاید برگرده ولی تو برنگرد کسی ک رفت دوباره میره در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4898 شک نکن صددرصد برمیگرده من سه ماه بعدش اومد ولی بلاک شد😂 قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.
73738367393 عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 15713 آره برمیگرده صبر کنپسرا زود پشیمون میشن عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀
قالیشویی_شربت_اوغلی عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 3374 اکثرا بخاطر عصبی شدن لحظه ای تصمیم میگیرن و بعد مدتی پشیمون میشن برمیگردن برعکس دخترا که دیر میرن ولی برای همیشه میرن از رحمت خدا ناامید نشو🌱 لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻
ساجی۵۰۱۴ عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 638 برمیگردهولی دیگ برگشتنش فایده ندارع حق داشتی بری ولی حق نداری برگردی:)))
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 اگه ببینه بهش فکر نمیکنی شاید برگرده ولی تو برنگرد کسی ک رفت دوباره میره من همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران شدم اما جواب نداد donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 اگه رفت و دیدی برگشت بخاطر رابطه ج هست که مختو بزنه رابطه ج نداشتیم donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 برمیگرده ولی دیگ برگشتنش فایده ندارع نمیدونم حسم میگه برنمیگرده donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
خانوم۷۷کوچولو عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 من همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران ... اگه کرده بود ک میفهمیدی نترس همیشه همینو میگن. در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 اکثرا بخاطر عصبی شدن لحظه ای تصمیم میگیرن و بعد مدتی پشیمون میشن برمیگردن برعکس دخترا که دیر میرن ول ... اره خیلی دعوامون شدید بودمن همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران شدم اما جواب نداد donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 اگه کرده بود ک میفهمیدی نترس همیشه همینو میگن. اره خبر دارم زندس اما چرا جوابمو نداد میگم فکر کنم واسه همیشه رفت donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 آره برمیگرده صبر کن پسرا زود پشیمون میشن ۱ ماه شد حسم میگه برنمیگرده donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6311 شک نکن صددرصد برمیگرده من سه ماه بعدش اومد ولی بلاک شد😂 شما چرا کات کردید؟ چرا قبولش نکردی donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
خانوم۷۷کوچولو عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 اره خبر دارم زندس اما چرا جوابمو نداد میگم فکر کنم واسه همیشه رفت جوابش مشخصه چون سرش جای دیگه گرمه. ولش کن بابا دنیا پر مردای جنتلمنه وقتتو با پسر بچه ها هدر نده عزیزم در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖