2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن؟

484 بازدید | 46 پست

تجربه دارید؟

ما ۶ سال باهم بودیم سر ی دعوا حرف جدایی شد و بلاکم کرد و داره میشه ۱ ماه ک خبری ندارم ازش و بلاکم 

بنظرتون برمیگرده؟

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

اگه ببینه بهش فکر نمیکنی شاید برگرده ولی تو برنگرد کسی ک رفت دوباره میره

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ببینه بهش فکر نمیکنی شاید برگرده ولی تو برنگرد کسی ک رفت دوباره میره

من همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران شدم اما جواب نداد

من همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران ...

اگه کرده بود ک میفهمیدی نترس همیشه همینو میگن. 

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اکثرا بخاطر عصبی شدن لحظه ای تصمیم میگیرن و بعد مدتی پشیمون میشن برمیگردن برعکس دخترا که دیر میرن ول ...

اره خیلی دعوامون شدید بودمن همون لحظه دعوا ک کردیم گفت خودکشی میکنم و بلاکم کرد سریعا با خط دیگم بهش زنگ زدم پیام دادم نگران شدم اما جواب نداد 

اگه کرده بود ک میفهمیدی نترس همیشه همینو میگن. 

اره خبر دارم زندس اما چرا جوابمو نداد 

میگم فکر کنم واسه همیشه رفت

شک نکن صددرصد برمیگرده  من سه ماه بعدش اومد ولی بلاک شد😂

شما چرا کات کردید؟ چرا قبولش نکردی

اره خبر دارم زندس اما چرا جوابمو نداد  میگم فکر کنم واسه همیشه رفت

جوابش مشخصه چون سرش جای دیگه گرمه. ولش کن بابا دنیا پر مردای جنتلمنه وقتتو با پسر بچه ها هدر نده عزیزم