2777
2789

رفتم سونو قلب جنین‌ نمیزد

دکترمم میگه تا هفته ۹ صبر میکنیم بعد لازم شد کورتاژ میکنیم

منم عرض یک هفته یک بسته ۱۰تایی سایتوتیک خوردم

قبل تشکیل قلب توی هفته ۴تا۵

این قلب دیگه نمیزنه با این همه قرص

امروزم یک مثقال زعفرون دم کردم با ۴ لیوان آب و جدا نصف لیوان زرشک آبشو گرفتم باهم مخلوط کردم

با نبات داغ ۲ لیوان خوردم

بنظرتون دفع میشه کار به کورتاژ نکشه؟

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

اگرم کسی براش سواله چرا میخوام سقط کنم

چون بچه شیرخوار دارم با یه ۴  ساله و این دوتا شبو روز برام نزاشتن

من قبل تشکیل قلب قبل ۴۰ روز سایتوتیک خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی به اسم کاندوم میدونی چیه یا قرص ضد بارداری  اینا رو بلد نیستی اینو دیگه بلدی اون آب کوفتی رو بریزی یه کوفت دیگه که با طفل معصوم اینجوری نکنی وای خدایااا چقدر مردم بیسواد داریم اعصابم بهم ریخت اون بچه به درک با این همه قرص زعفرون خودت طوری نشه

نشانه های عوارض مصرف بیش از اندازه زعفران می توان به این علامت ها اشاره کرد. مسمومیت غذایی، اسهال، زردی پوست، خون دماغ، بی حسی پلک ها و لب ها، زردی چشم، خون دماغ، زردی غشای مخاطی از این جمله هستند. این ها تنها نشانه های سوء مصرف زعفران است. مضراتی که مصرف بیش از اندازه زعفران برای بدن دارد بسیار بیشتر از این مسائل است و به اندام مختلف بدن شخص مصرف کننده صدمات جبران ناپذیری وارد می نماید. 

چیزی به اسم کاندوم میدونی چیه یا قرص ضد بارداری  اینا رو بلد نیستی اینو دیگه بلدی اون آب کوفتی ...

تا حالا نشنیدی کسی با جلوگیری و خوردن ۴تاقرص اورژانسی باردار بشه؟؟اگر نشنیدی من تجربشو داشتم

سایتو رو باید هم زمان واژینال و زیرزبانی استفاده کنی نباید بلعیده بشه فقط هم شرکت فایزر خوبه

اره فایزر بود

یه واژینال یه زیر زبانی و بعد ۱۲ ساعت تکرار کردم

فقط دوبار لخته دیدم

دو روز بعدش رفتم دکتر این سونو رو دادم

دکترم گفت هر روز یکی بخور تا شنبه بیا پیشم

دیروز یک بسته تموم شد امروزم اینا رو دم کردم

نشانه های عوارض مصرف بیش از اندازه زعفران می توان به این علامت ها اشاره کرد. مسمومیت غذایی، اسهال، ز ...

درسته

ولی خب باید دفع بشه

سونگرافیرو ببینید

برم کورتاژ؟؟؟

اره فایزر بود یه واژینال یه زیر زبانی و بعد ۱۲ ساعت تکرار کردم فقط دوبار لخته دیدم دو روز بعدش رف ...

من دوبار بخاطر قلب نداشتن و بارداری پوچ استفاده کردم خیلی راحت سقط شد پزشک من گفت هرنیم ساعت یکی واژینال یکی زیرزبانی ۶ تا ۸ تا تو یه روز باید استفاده کنی