2777
2789
عنوان

تک فرزندی

142 بازدید | 13 پست

تصمیم گرفتم به خاطر شرایط زندگیم دخترم تک فرزند بمونه موافق تک فرزندی با موقعیت کنونی هستید یا نه 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
تک فرزند میخوام بمونه
9
52%
نه دوست ندارم
7
41%
سنم بالاست دیگه تک موند
0
0%
فاصله سنی فرزند اولم بالای ده ساله
1
5%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تکم واقعا وحشتناکه هر تک فرزندی هم دیدی میگه خیلی ام خوبه بدون اختلالات شدید اجتماعی داره 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من دوست دارم دوتا داشته باشم ، بچه ام تنهاست ، ولی متاسفانه نمیتونم .

شما شرایط زندگیت رو ببین با همسرت مشورت کن اگر تونستین باز هم بچه دارشین.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه دیر نیست.  بیار. تحت نظر پزشک باش. همراهان من در ۴۴سالگی اوردند

عزیزم چرا دیر نیست من دوست ندارم ۶۰ سالم بشه بعد فرزندم ۲۰ سالش از مادر پیرش خجالت بکشه چرا وسعت دیدتون کمه

نه دیر نیست.  بیار. تحت نظر پزشک باش. همراهان من در ۴۴سالگی اوردند

همراهان شما مادرانی پیر در آینده هستند سن مناسب بچه داری ۲۴ تا ۳۲ ایده آلش هست اگر شرایط یه عده رو فاکتور بگیریم

عزیزم چرا دیر نیست من دوست ندارم ۶۰ سالم بشه بعد فرزندم ۲۰ سالش از مادر پیرش خجالت بکشه چرا وسعت دید ...

منطقیه‌.... 

ما الان چنتا‌ همکلاسی داریم‌ مادراشون‌ خیلی سنشون‌ بالاست بقیه مسخرشون‌ میکنن‌ یا پشت سرش‌ حرف میزنن‌ 

و من تک فرزندی ندیدم که به سن بلوغ رسیده باشه و ناراضی باشه

..

منطقیه‌....  ما الان چنتا‌ همکلاسی داریم‌ مادراشون‌ خیلی سنشون‌ بالاست بقیه مسخرشون‌ میکنن‌ یا ...

جدای از حالا پیر بودن بچه ای که پدر و مادر پیر داره همش نگرانه نگران حال پدر و مادر ناراحت اینکه مبادا مریض نشن مبادا نمیرن و ... چرا وقتی تو سن کم میشه مادر شد بزاریم بمونه بمونه تو سن بالا من خودم شرایطم طوری بود فاصله افتاد و سنم رفت بالا حالا هم میگم دوست ندارم تو ۵۰ سالگی هم تو راه مدرسه باشم با یه بچه کوچیک پس من کی زندگی کنم؟

جدای از حالا پیر بودن بچه ای که پدر و مادر پیر داره همش نگرانه نگران حال پدر و مادر ناراحت اینکه مبا ...

دیگه حالا گذشته عزیزم به همین دسته‌ گلتون‌ برسین‌ بعدا خیلی چیزا‌ جاشو‌ براش‌ پر میکنه‌؛ اختلاف سنی زیادم‌ خوب نیست در واقع وحشتناک‌تره‌ 

..