2777
2789
عنوان

شرکت پنبه ریز

98 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش یه جا کاری معرفی شد میگفتن در حوزه توسعه فردی هست 

و خب تماس گرفتیم حرف زدیم و من به وضوح بهشون گفتم قبلا شرکت بیز کار می‌کردم راضی نبودم اومدم بیرون چون به روحیاتم نمی‌خورد و عادت ندارم کسی رو اجبار به خرید کنم 

خلاصه پرسیدم کار شما هم اینطوریه!؟

گفت نه نگران نباش کار واردات و صادراته زیرنظر فلان قدر شرکت ها، بعد گفتم اسم شرکت ها چیه گفت دیگه نمیتونم اسم شرکت رو بگم 

۲ جلسه رفتم که در حوزه جذب و ... صحبت کردیم و واقعا لذت بردم

ولی در جلسه امروز جا خوردم یهو فهمیدم کار نتورک مارکتینگ هست😐اونم پنبه ریز که نسبت بهش بدبین هم بودم

خیلی ام تعریف میکردن

من خوشم نیومد واصلا انتظار نداشتم مثل شرکت بیز باشه کارش فکر کردم کار دیگه هستش قرارداد و....

شماها تجربه هاتون رو میگید

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله الان 40ساله هستم 

یادمه 15سال قبل یه شرکت تومیدان فاطمی کارمند می‌خاست 

رفتم بعد یه هفته به من گفتن زنگ بزن خونه و  اداره و شرکت ها نرم افزار حسابداری بفروش از فرداش دیگه نرفتم 

منم تو بیز بودم ولی کسی رو مجبور نمیکردم بخره ازم

والا منم اجبار نمیکردم ولی نمیخربدن مثلا طرف میگف الان شرایط مالی مساعدی نداره بعد لیدرم میگفت فرداش پس فردا زنگ بزن پیگیری کن و... والا این کار مثل اجبار میموند و خوشم نیومد

بله الان 40ساله هستم  یادمه 15سال قبل یه شرکت تومیدان فاطمی کارمند می‌خاست  رفتم بعد یه ...

منم از شرکت پنبه ریز چیز خوبی نشنیدم از همین نی نی سایت هم فهمیدم که کارش حتی از بیز هم بدتره 

ولی کارشون درست نبود که همون اول حقیقت رو بهم نگفتن

منم از شرکت پنبه ریز چیز خوبی نشنیدم از همین نی نی سایت هم فهمیدم که کارش حتی از بیز هم بدتره  ...

خب دیگه میخوان جذب بشید، تو جلسه شرکت کنید وتحت تاثیر حرف های انگیزشی و قشنگ شون قرار بگیرید 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.