2777
2789

سلام و عطر گل یاس به روی ماه تک تکتون، روز های بهاریتون به خیر باشه😍❣️

حال و احوالتون چطوره عزیزان ندیده؟✨️🌿

شروع بیستمین روز از اردیبهشت برای من و خواهرم به شیرینی روز های گذشته نبود؛ طرفای اذان صبح بود که پیامی حاوی یک تهدید دریافت کردیم و از همون ساعت غوغایی توی دلمون برپا شد ک تمام انرژیمون رو تخلیه کرد🥲💔

اما به لطف خاطرات ارزشمندی که توی این چند سال کسب کردیم، فهمیدیم که تا خودمون برای خودمون کاری انجام ندیم ، روز های بد متوقف نخواهند شد😌🤍

پس با کمک همدیگه، غبار ناراحتی ها رو کنار زدیم و با حدودا ۵۰۰۰۰ تومن پول نقدی که توی خونه داشتیم، برای خودمون یه پیک نیک صبحگاهی ترتیب دادیم! ساندویچ تخم مرغ، یه بطری اب گاز دار، دوعدد کاپوچینوی آماده و میوه هایی که توی خونه داشتیم!😋💙

لوکیشن هم پشت بوم خونمون بود، جای دنجی که توی بیشتر خونه ها میشه پیداش کرد!

روی بالش های نرممون دراز کشیدیم، ابر هارو تماشا کردیم، با ترانه های بی سر و تهمون شیطنت کردیم و از هوای پاک این روزها نهایت استفاده رو بردیم!🤩💃🏻

خلاصش کنم، با لذت های رایگانی ک در اختیار داشتیم، یک روز نسبتا بد رو به خاطره ای دلنشین تبدیل کردیم! این همون مهارتیه که همه ی ما روزی به اون نیاز پیدا خواهیم کرد!😁🤍💙

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به چه تاپیک خوبی 😍 و چه انرژی مثبتی 😍 

همیشه به شادی و خوشی قشنگم 💙

چقدر اون نهنگ   حس خوبی بهم منتقل کرد ایموجی بامزه ای هست . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
به به چه تاپیک خوبی 😍 و چه انرژی مثبتی 😍   همیشه به شادی و خوشی قشنگم 💙 چقدر اون نهنگ ...

سلام ب ایلدای عزیزدلم، حالت احوالت بهاری! 😍✨️

از آرزوی قشنگت بی نهایت سپاسگزارم🥰💗

بلههه!😃من نهنگ هارو خیلی زیاد دوست دارم😌🐋! پرواز نهنگ توی خیلی از کشور ها ، نماد پيوند آسمان با دریاست🌿✨️ 

سلام ب ایلدای عزیزدلم، حالت احوالت بهاری! 😍✨️ از آرزوی قشنگت بی نهایت سپاسگزارم🥰💗 بلههه!😃من نه ...

چه جالب نمیدونستم! 😃 

تو سریال وکیل شگفت انگیز ( کره ای هستش) دیده بودم نهنگ داره پرواز میکنه خیلی زیبا بود ولی پیگیرش نشدم. 

متشکرم که بهم گفتی 😍 

رفت جزو ایموجی های مورد علاقه ام 😅🐋

راستی روزت مبارک گل من 🌼 

برات آرزو میکنم همیشه به دختر بودنت افتخار کنی و هر روز شاد تر از روز قبل زندگی کنی 💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چه جالب نمیدونستم! 😃  تو سریال وکیل شگفت انگیز ( کره ای هستش) دیده بودم نهنگ داره پرواز میکنه ...

روز شماهم مبارک عزیزدلم😍💗💗

چه جالب نمیدونستم! 😃  تو سریال وکیل شگفت انگیز ( کره ای هستش) دیده بودم نهنگ داره پرواز میکنه ...

ایلدا جان، امکانش هست بابت موضوعی ازتون مشورت خصوصی بخوام؟ توی تلگرام یا ، خصوصی همینجا 

البته اگر وقت داشته باشین 😅

ایلدا جان، امکانش هست بابت موضوعی ازتون مشورت خصوصی بخوام؟ توی تلگرام یا ، خصوصی همینجا  البته ...

بله جانم هرجا مایلی 

denisel0_0 این یوزر بنده است، ممنون میشم توی تلگرام بهم پیم بدین🥲💗💗

چشم قشنگم .