2777
2789

لطفا اگه کسی آشنایی داره راهنماییم کنه.منطقه سه هستیم.میخام پسرم بفرستم پیش.آشنایی ندارم ب شهر

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

پیش دبستانی دولتی نداریم‌فک کنم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش دبستانی ها اصلا دولتی نیستن همه شون خصوصین

هزینه غیرانتفاعیها زیاد.نمیتونم ثبت نامش کنم.ته دلم ناراحتم براش.چندروز دنبال دولتی ام.اینجا کلا غریبه ام.ممنونم ک جواب دادی

هزینه غیرانتفاعیها زیاد.نمیتونم ثبت نامش کنم.ته دلم ناراحتم براش.چندروز دنبال دولتی ام.اینجا کلا غری ...

اصلا پیش دبستانی دولتی نیست..اگر هزینه ش زیاده برات نفرستش خودت کتاب های مربوط ب سنش را بگیر باهاش کار کن‌..

اصلا پیش دبستانی دولتی نیست..اگر هزینه ش زیاده برات نفرستش خودت کتاب های مربوط ب سنش را بگیر باهاش ک ...

شمابچه کوچیک داری سوال بپرسم؟

خلاصه وارمیشه بگی چی اموزش میدن؟اسم کتاباش بهم میگی بخرم؟

اسم کتاباش یادم نیست یه هفته دیگه تعطیل میشن همه رو میده میاره..کتاب ها در مورد مفاهیم ریاضی اعداد چوب خط دسته بندی ها شمارش اعداد..مفاهیم بالا پایین چپ راست مفاهیم مربوط ب مشاغل و شماره تلفن های ضروری..مفاهیم علوم مثل ازمایش قطب های همنام و غیر همنام مزه های شور شیرین و...تو کتابفروشی های شهرتون برید این جور کتاب ها موجود دارن

اسم کتاباش یادم نیست یه هفته دیگه تعطیل میشن همه رو میده میاره..کتاب ها در مورد مفاهیم ریاضی اعداد چ ...

خیلی ممنون ازت💝

اون تایپیک معلومه مرد هست. نمیخواد جوابش رو بدید

دقیقا.اخرین سوالی ک پرسید باخودم گفتم یباردیگه ریپلای کن میدونم چی بگم.سایت نیسکه...

اینقدر درخواست اومده برام. تا ی سوال و یا جواب مبکنم درخواست ها سروع میشه.

نه من کم پیش میاد.ردزانه اکع واردسایت بشم سه چهارتا هستن دعوتم میکنن نذرصلوات اینطورچیزا.بقیه سوال وجوابا اگه شرکت کنم و نظربدم .وگرنه هیچی