2777
2789

بعد از دو سال بدون هیچ پشتوانه و کمکی از طرف دیگران یا اینکه ارثی بهمون برسه تونستیم یه آپار تمان کوچیک بخریم. خیلی خوشحالم و آرزو میکنم تمام مستاجر ها صاحب خونه شن. آمین

مبارکت باشه 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

مبارکتون باشه❤️❤️

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه 

امیدوارم صدای خنده و شادی همیشه توی خونتون بپیچه 🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مبارکه ایشالله بزرگترشو بگیری سال دیگه  

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

مبارک چندمتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تهرانی اسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مبارکتون باشه❤️❤️ب امید روزی ک منم همچین تاپیکی بزنم🙃

الهی امین

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
شصت و دو متره. ولی برای همینم کلی زحمت کشیدیم تا تونستیم پولشو جمع کنیم. ممنون عزیزم

عالی