2777
2789
عنوان

همسایمون دیده شوهرم دختر اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6325 بازدید | 116 پست

تروخدا تو رو به خدا قسم میدم مواظب خودت باش .

این آدم لاشیه . الان هزار تا بیماری جنسی از اونا گرفته .

تو جوانی نباید عمرت تباه بشه به خاطر این آدم و اشتباهات.  عدم تمکین بخوره تو سرش به حق حضرت زهرا ...

بهش بگو اول برو ازمایش ایدز و هپاتیت و زگیل تناسلی و تبخال و سوزاک و کلامیدیا بده بعد ادعای تمکین کن لاشی

من خودم زخم خوردم تو مراقب خودت باش

یا فاطمه زهرا#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجا تهمیه کنم چنین دوربینی؟

مغازه هایی که دزدگیر و دوربین مدار بسته میفروشن

خودمون برای خونه ، محل کار و چند جای دیگه  چند مدلش خریدیم

اونی که برای داخل خونه هست سیم کارت خور و کوچیکه 

البته سالها پیش خریدم الان احتمالا کوچیکترشم اومده 

شما برو مغازه راهنماییت میکنن بگو برای چه کاری میخوام

و اینکه حداقل سایز باشه و راحت پیداش نکنه

اینترنتی هم میتونی سفارش بدی 

گلم سعی کن اگه بچه نداری باردار نشی 

معمولا مردایی که میگن برو مطمئنن هیچوقت زنشون زندگیو ول نمیکنه!

تنها راه اینه مدرک جمع کنی ازش کم کم و زندگیتو بکن میدونم سخته اما شدنیه 

گریه هاتو بکن غصه هاتو بخور اما بعدش خوب فکر کن 

اگه شرایط کار داری کار کن اگه نه درس بخون 

تا اینکه اگه دیدی بازم دختر آورد مچشو بگیری

هیچوقت نزار ببرتت بیرون از خونه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
من کلا ۲۰سالمه دوسال هم از ازدواجم میگذره  درضمن درخواست نفقه دادم ولی شوهرمم گفته میره درخ ...

نمیدونم چی بگم عزیزم خدا به دلت آرامش بده😭😭

شب برو خونه همسایتون بعد منتظر شو شوهرت بیاد ازش فیلم بگیر که با دختر میاد بعد زنگ بزن پلیس بیاد ، اگه نمیتونی بری خونه همسایه ، به خود همسایه بگو فیلم بگیره بعد بهت زنگ بزن شما هم زنگ بزنی پلیس بیاد 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اگه درخواست طلاق میخای بدی برچسب به خونه آن و خونه مامانت نرو که نتونه عدم تمکین بگیره، مهریه رو اجر ...

من نمیتونم برم داخل اون خونه بعدمن کلا چهارروزه اومدم قهر 

میشه دقیق تر راهنمایی کنید چون نمیدونم کجابرم و چی بگم

وقتی میدونی زن آورده و یجورایی فهمیدی پلیس ببر که ابروش بره

مهریه بزار اجرا خونه رو ترک نکن که عدم تمکین نگیره

با برادری یا کسی برو تهران هتل بمون و هر روز خونه و رفت و امدش رو زیر نظر بگیر بعد تا خطایی کرد فیلم و عکس و با پلیس برو بالاسرشون. کلید هم که داری تا زن برد خونه با پلیس برو داخل خونه و دوربین گوشیت روشن باشه. پدرشو درمیارن. مهریه رو هم بذار اجرا. اونجا جهیزیه تو هست پس بندازش بیرون از خونه و قبلا رو عوض کن. 

یه شب برو خونه همسایه بهش بگو هر وقت دختر آورد بهم بگو

قسمش بده که پاش گیر نمیشه و به خاطر زندگیت کمکت کنه

به هرچی میپرسته قسمش بده فیلمو بگیری بزرگترین مدرکه

کلید یدک نداری؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
یه شب برو خونه همسایه بهش بگو هر وقت دختر آورد بهم بگو قسمش بده که پاش گیر نمیشه و به خاطر زندگیت ک ...

کلیددارم ولی اون زرنگه عمرا تو این هفته اخر کسیوبیارع چون فهمیده امروز رفتم اونجا