2777
2789
عنوان

همسایمون دیده شوهرم دختر اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 116 پست
تعقیبش کن یک شب که دختر آورده بود زنگبزن منکرات

شمارش چنده؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مدرک جمع کن چندروز برو خونه پدرت به همسایتون بسپر کسو اورد سریع خبرت کنه با پلیس برو سروقتشون تا هم آبروش بره مهریتم بزار اجرا خلاصه به خاک سیا بنشونش

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زن در خواست طلاق بده و مدارکی هم داشته باش که بهش خیانت شده دادگاه چه رای میده شرایطش چیه؟ اگه ب ...

نمیدونم گلم اینارو بایداز وکیل بپرسی برو با یه وکیل صحبت کن مو به مو برات میگه...من خودم هنوز اقدام نکردم دارم سعی میکنم اول یه کم پول جمع کنم 

نمیدونم ولی شنیدم یک نفر این کار را انجام داد  فکر کنم زنگ بزنید ۱۱۰ خودشون بفرستن

اهان ، انشاالله هیچ وقت لازم نشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

با شوهرتون چجوری ازدواج کردین سنتی بود؟تو دوران آشنایی اخلاق و رفتارش با شما چطوری بود؟

از طریق سایت همسریابی اشنا شدیم چهارماه باهم حرف میزدیم و گاهی بیرون پارک قرار میذاشتیم البته مادرم میدونست درجریان بود بعدشم که اومد خواستگاری

کاش آلت بی قرارشون قطع میکردن تا بشینن سرجاشون

آره کاش با مرد خائن این کارو کنن😈

بعضی ها واسه اینکه به زن طرف بفهمونن یه چیزی میزارن جا اینو تو اینستا دیدم

همه چی هست تو ایندنیا 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همه چی هست تو ایندنیا 

کصافط میریزه از همه جا 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃