mosppp مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 35 عنوان حساسیت به پروتییین گاوی 360 بازدید | 58 پست سلام کسی هست به من کمک کنه.دختر ۶ماهم حساسیت داره به پرویین شیرخشک پپتی میخوره وزن نمیگیره همش ۶ کیلو شده کسی مثل من بوده کی خوب شده سرلاک برا این بچه ها بوده بدید ؟ 1403/02/19 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31893 من دخترم حساسیت داشت ولی چون شیر خودمو میخورد خودم رعایت میکردم خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
سوسانوجدیده عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 826 من دخترم حساسیت داشت ولی چون شیر خودمو میخورد خودم رعایت میکردم دختر شما خوب وزن گرفت؟ چند سالشه؟ و چند کیلو ؟
بانوی_اول_نینی_سایت عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2672 پسر منم داشت شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت میدادم. الان دو سالشه پروتئین گاوی میدم صورتش دون دون میشه
سوسانوجدیده عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 826 پسر منم داشت شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت میدادم. الان دو سالشه پروتئین گاوی میدم صورتش دون دون میشه ... ببخشید شما میدونین که بعد دو سال این بچه ها چه طور باید شیر یا لبنیات بخورن؟ از دکتر پرسیدین؟
karenkocholou عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2282 عزیزم شاید کم میدی اخه منم از یک ماهگی به پسرم پپتی میدم الان ۱۴ماهشه ۱۴کیلو وزنش وزنگیریش خوب بود دکترش همیشه میگفت عالیه
بانوی_اول_نینی_سایت عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2672 ببخشید شما میدونین که بعد دو سال این بچه ها چه طور باید شیر یا لبنیات بخورن؟ از دکتر پرسیدین؟ لبنیات معمولی بده اگه باز حساسیت داشت لبنیات مخصوص کودکان بده لبنیات ماجان
karenkocholou عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2282 ببخشید شما میدونین که بعد دو سال این بچه ها چه طور باید شیر یا لبنیات بخورن؟ از دکتر پرسیدین؟ دکتر پسر من میگفت کم کم یه قاشق ماست بدید یکم کره بریزید تو غذا ببینید واکنش میده بدنشون یا نه
سوسانوجدیده عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 826 لبنیات معمولی بده اگه باز حساسیت داشت لبنیات مخصوص کودکان بده لبنیات ماجان وای راس میگی؟ نمیدونستم همچین چیزی هست! شما از کجا میگیرین؟ تاحالا استفاده کردین؟
mosppp مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 35 عزیزم شاید کم میدی اخه منم از یک ماهگی به پسرم پپتی میدم الان ۱۴ماهشه ۱۴کیلو وزنش وزنگیریش خو ... نمیخوره مزشودوس نداره چندماهگی خوب میسن😔
mosppp مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 35 دکتر پسر من میگفت کم کم یه قاشق ماست بدید یکم کره بریزید تو غذا ببینید واکنش میده بدنشون یا نه شما دادید از چند ماه بدم
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31893 دختر شما خوب وزن گرفت؟ چند سالشه؟ و چند کیلو ؟ نه دیگه همیشه وزنش کم بودفک کن کل لبنیات و گوشت گاوی و بیسکوییت، شیرینی، پاستیل، بستنی، خلاصه هرچی گاوی بود نمیتونستم بخورم شیرم قوت نداشت فقط گوشت و ماست گوسفندی میخوردمالان ۸سالشه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
mosppp مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 35 عزیزم شاید کم میدی اخه منم از یک ماهگی به پسرم پپتی میدم الان ۱۴ماهشه ۱۴کیلو وزنش وزنگیریش خو ... ازکی کمکی دادید میشه راهنماییم کنی با چی شروع کنم شما چیکار کردی
mosppp مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 35 نه دیگه همیشه وزنش کم بود فک کن کل لبنیات و گوشت گاوی و بیسکوییت، شیرینی، پاستیل، بستنی، خلاصه هرچی ... خوب شده یا هنوزم وزنش کمه و حساسیت داده
بانوی_اول_نینی_سایت عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2672 وای راس میگی؟ نمیدونستم همچین چیزی هست! شما از کجا میگیرین؟ تاحالا استفاده کردین؟ آره من الان ماجان بهش میدم. لبنیاتی داره داروخونه ها هم دارن