2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتییین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست
باشه ولی انگار فرنی ساده هم میدم شبا دلددد میشه و بب قرار دکترش گفت تا ۷ماه نباید کمکی بدم

واقعا ؟!!! من دو تا پسرام الرژی شدید به پروتیین گاوی دارن دکترشون از ۴ماهگی غذا کمکی شروع کرد وقتی ۷ماهه بودن کته ماهیچه میدادم و انواع سوپ و حلیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشک سیمبلاک هم مثل پپتی برا آلرژیه؟اونم بدمزس یا خوبه

بچه من حساسیت داشت همه شیزخشکارو امتحان کردم یا بهش نمیساخت یا بدمزه بود نمیخورد. یه دکتر بردم اون واسم سیمیلاک نوشت دادم بهش هم خوشمزه بود هم حساسیت نداد

خوب بود دلددد نمبشدن.شدید بود حساسیتشون؟

حساسیت شدید فقط به لبنیات داشتن 

نه از مقدار کم و مدل ساده شروع کردم اصلا مشکلی نداشتن مثلا اوایل عصاره ماهیچه تو شیشه درست میکردم با اب جوش رقیق میکردم بش میدادم

دوست عزیز میشه از تجربیاتت بگی؟ بالاخره چطور این بچه ها وزن میگیرن؟ 

عزیزم پسر اول من شیر خودمو میخورد من خودم کاملا رژیم داشتم تا دوسال هیچ گونه لبنیات شیرینی بیکوییت کیک پنیرپیتزا …نمیخوردم بعد دوسال کم کم لبنیات دادم خوب شد

دومی الان یه سالشه شیرخشک پپتی میخوره تو غذاش رعایت میکنم اصلا گاوی نباشه

دارو هم دوتاشون قرص نکسیوم مصرف میکردن

من اصلا مشکل وزنگیری ندارم با بچه هام از ۴ماهگی کمکی شروع کردم و بیشتر با غذا سیر میکنم

واااا یعنی من نمیدونم بچم رفلاکس داره یا حساسبت

یکی از علایم حساسیت به گاوی ریفلاکس هم هست

اخه این دیگه واضحه بخدا وقتی بچه به پروتیین گاوی و شیر گاو حساسیت داره تو هر چی باشه باید حالش بد بشه دیگه 

دیگه ربطی به مارک کاله و ماجان نداره

عزیزم پسر اول من شیر خودمو میخورد من خودم کاملا رژیم داشتم تا دوسال هیچ گونه لبنیات شیرینی بیکوییت ک ...

خدارو شکر که بچه هات وزن خوب میگیرن سلامت باشن همیشه.ولی من دیوونه شدم با این مشکل......آخرش نتونستم حلش کنم