2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر خیاطی قیمتاش فرق داره یکی کارش بیسته و قیمت کاراشم بالاس یکی معمولیه قیمتشم معمولی یکی هم تازه ک ...

بله درسته 

بنظرم اینو‌ تمیز دوختم خداروشکر بنظرتون‌ تقریبی چقدر خوبه بگیرم؟

الخیر فی ما وقع💚🌱
باشه عزیزم حتنا نگاه میکنم ممنون  شماهم‌ خیاطید؟برای این لباس چقدر میگیرید

منم یه دستی بر قیچی دارم😁

100 یا 150

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

اخخخخ اسم خیاط و خیاطی میبینم اتیش میگیرم 

۲ملیون دادم پارچه قبل عید دادم برام مانتو بدوزه یه خیاط که زیاد هم مشتری داشت بعد از ۲_۳ماه مانتو رو داد 

انقدر بد دوخته که قابل پوشیدن نیست اوردم خونه دیدم جلو مانتو ۴سانت اختلاف داره دوباره بردم دادم درست کنه  

پارچه هم زیاد گرفتم که با اضافش برا دخترم یه چیزی بدوزم ولی گفت پارچت کم هم اومده بقیشو بهم نداد☹️

خودم فکر میکنم پارچه رو خراب کرده 

تازه ۷۰۰هم میخواد برا دوخت بگیره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اخخخخ اسم خیاط و خیاطی میبینم اتیش میگیرم  ۲ملیون دادم پارچه قبل عید دادم برام مانتو بدوزه یه ...

اخی🥲چند متر پارچه خریده بودید؟

از چه نظر خراب کرده؟بهش گفتید که راضی نیستید؟

الخیر فی ما وقع💚🌱
اخی🥲چند متر پارچه خریده بودید؟ از چه نظر خراب کرده؟بهش گفتید که راضی نیستید؟

یه متر و هشتاد پارچه مخمل حاشیه دار 

یه متر و نیم هم پارچه مخمل ساده  

همین مدل و میخواستم ودقیقا همین پارچه رو گرفته بودم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️