2777
2789

راسته که برای آزادکردن مدارک باید چند میلیونی به علاوه هزینه های خوابگاه در طول مدت تحصیل به دانشگاه پرداخت کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه خوابگاه مگه ندادین ما هر ترم هزینه خوابگاه جدا میگرفتن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من جدیدا فارغ التحصیل نشدم ولی بله این قانون همیشه بوده، اگر دوره روزانه دانشگاه دولتی بودی یا باید هشت سال از فارغ تحصیلی بگذره یا پول میگیرن برای آزاد کردن مدرک. وگرنه فعلا بهت مدرک موقت میدن برای کار. قصد مهاجرت داری؟

عه نگران بودم که روزانه ها هم باید تسویه کنن

من دوبار رفتم واس تسویه حساب کارشناسی و ارشد. روزانه بودم پولی نکرفتن غیر پول تمیر اونم ۲هزار تومن 

البته که خوابگاهی نبودم و از وضعیت خوابگاه و‌پولش خبر ندارم

من دوبار رفتم واس تسویه حساب کارشناسی و ارشد. روزانه بودم پولی نکرفتن غیر پول تمیر اونم ۲هزار تومن&n ...

چی خوندی شما عزیز

بتزار کار رشته ت اینا خوبی؟

مشغول به کاری؟

به سلامتی نی نی هم که تو راه داری

انشاءالله که صحیح و سالم فارغ بشی و قدمش پر برکت باشه براتون

روزانه بودید؟ چه رشته ای؟ چقدر میدین برای هر ترم خوابگاه

من وردوی ۹۸ هستم روزانه 

هر ترمی ۴۰۰ بود فکر کنم. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.