2777
2789
دارو استفاده میکنه دکترش گفته مشکل از منه میدونم تخمکام پوچه... چندسال پیش اصلاح سبکم کردم ۲۰ کیلو ...

پس دوباره می تونی اگه دکتر گفته کم کن به خاطر بارداری بیشتر چون بارداری با وزن زیاد پرخطره 

اصلاح سبک تخمکات و فعال می کنه شروع  کن اون همه دکتر طب سنتی تو تهران خودت و اسیر مطب ها نکن 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من یکونیم میلیون دادم اوبوست چندماه خوردم ولی باردار نشدم...متفورمینم که روزی دوتا میخورم

اها فکر کردم دو ماه خوردی باردار شدی

اوابست شروعش از چه روزی باشه مهم نیست؟منظورم پریودی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگفتن هرماه با دارو دوتا فولیکول بالغ دارم ولی خب چه فایده نمیشه

ما این ماه به خاطر عکس رنگی جلوگیری داریم 

ماه بعد صبر میکنم اگه نشد میخوام برم سونو گرافی تا دقیقا روز تخمک گذاریم بدوم و همون روز اقدام کنم.

همچین چیزی میشه؟

توی اینترنت گشتم مطلبی که راهنماییم کنه رو پیدا نکردم

ما این ماه به خاطر عکس رنگی جلوگیری داریم  ماه بعد صبر میکنم اگه نشد میخوام برم سونو گرافی تا ...

اره من هرماه که روز ۱۰ تا ۱۲ میرفتم سونو فولیکول بعدش امپول ازادسازی میزدم تا ۳۶ ساعت بعدش ازاد میشد یه بارم سونو شدم اون تایم گفت مایع آزاد دیده میشه

💕
اره من هرماه که روز ۱۰ تا ۱۲ میرفتم سونو فولیکول بعدش امپول ازادسازی میزدم تا ۳۶ ساعت بعدش ازاد میشد ...

عزیز یک بار  هم اون پودری که استاتر گفت بخور شاید افاقه کرد و به امید خدا بچه دومت هم بغل گرفتی